Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.01.2005, 20:39   #391
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
znajomi, i ja także, przesiadają się na nieoficjalny buid FF zwany MOOX zoptymalizowany pod katem konkretnego procesora, szczegóły tutaj
http://www.moox.ws/tech/mozilla/
zauważalnie szybciej pracuje no i jest to już next wersja czyli 1.0+
nie pobierajcie wersji PL ze strony MOOX'a, bo jest ona jeszcze na silniku 1.0. Pobierzcie wersję angielską i spolszczenie z linka
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o.../xpi/pl-PL.xpi
Żeby można było wybrać polską wersję językową zainstalujcie rozszerzenie z linka
http://benjamin.smedbergs.us/switch-locales/
pojawi się wówczas w menu Tools opcja Language i będzie do wyboru PL. Przesiadajcie się, a nie pożałujecie, no i będziecie mieć 1.0+
Czyli pobieramy Firefox M3? 8 )

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.01.2005, 20:49   #392
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
M3 dla nowoczesnych procesorów (m.in. Athlon 64), M2 dla procesorów sredniej klasy m.in.Athlon XP) i M1 dla procesrów słabych (m.in. AMD K6)

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.01.2005, 20:51   #393
esem
OldBoy

esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ale mi się wysypuje przy uruchamianiu. Może trzeba wcześniej odinstalować FF? 8 )
Stary 15.01.2005, 20:52   #394
kizio
Wyrejestrowany

nie trzeba, przynajmniej ja nie odinstalowywałem i działało

kiziopl na gmail
Stary 15.01.2005, 21:47   #395
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
esem, to nie jest instalka tylko gotowy katalog FF, a więc wywal swój katalog, ten z Program Files i na jego miejsce wypakuj MOOX'a. Profil w Documents and Setting pozostaje.
Stary 15.01.2005, 21:47   #396
esem
OldBoy

Cytat:
Napisany przez Zetoxa
Pobierzcie wersję angielską i spolszczenie z linka
Żeby można było wybrać polską wersję językową zainstalujcie rozszerzenie z linka
pojawi się wówczas w menu Tools opcja Language i będzie do wyboru PL. Przesiadajcie się, a nie pożałujecie, no i będziecie mieć 1.0+
Pobrałem te dodatki *.xpi ale jak je zainstalować?
Rozpakowałem do katalogu ale nic sie nie zmieniło: mam mix polsko-angielski. 8 )
Stary 15.01.2005, 21:54   #397
esem
OldBoy

Cytat:
Napisany przez Zetoxa
esem, to nie jest instalka tylko gotowy katalog FF, a więc wywal swój katalog, ten z Program Files i na jego miejsce wypakuj MOOX'a. Profil w Documents and Setting pozostaje.
Tak, zgadza się: już to doczytałem. Od godziny na tym pracuję i jeszcze jakby tego angielskiego (to dla Żony, mi nie przeszkadza) się pozbyć. 8 )
Stary 15.01.2005, 21:56   #398
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
plik .xpi instalujesz z menu Plik/otwórz plik, (File/Open file), po restarcie FF będziesz miał już zaistalowane.
Stary 15.01.2005, 22:04   #399
esem
OldBoy

Cytat:
Napisany przez Zetoxa
plik .xpi instalujesz z menu Plik/otwórz plik, (File/Open file), po restarcie FF będziesz miał już zaistalowane.
Dzięki. Człowiek całe życie się uczy i głupi umiera. 8 )
Stary 16.01.2005, 10:07   #400
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
odkąd w robocie ktoś zainstalował firefoxa to stopniowo zacząłem się do niego przekonywać. Teraz aktualnie mam zainstalowaną wersje 1.0 i zacząłem lekture tego topiku. Pobieram właśnie wersje M3 i niedługo testy. Potem tylko muszę skonfigurować flash geta aby mi zasysał po naciśnięciu na dowolny plik i będzie git. O ile była taka akcja że pliki ściągane przez IE z forum były skopane, a czy spotkaliście się z czymś takim na firefoxie i standardowym pobieraniu plików !?

edit: a czy mocie macie linka do Javy dla firefoxa ? żebym podczas przywracania systemu z ghosta [w nim nie mam zainstalowanego ff], żebym nie musiał go pobierać bezpośrednio z neta !?

Ostatnio zmieniany przez KarolluZ : 16.01.2005 o godz. 10:13
KarolluZ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.01.2005, 10:12   #401
kizio
Wyrejestrowany

Cytat:
Napisany przez Zetoxa
... zauważyliście, że lisek już nie oplata kuli ziemskiej (poszedł sobie do kurnika czy co )
faktycznie, ja chce liska

kiziopl na gmail
Stary 16.01.2005, 20:04   #402
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wzucilem mooxa i albo mialem przypadkiem pecha, albo zamiast nadpisac pliki w folderze firefoxa trzeba bylo je najpierw wyczyscic - ale u mnie przegladarka faktycznie llatala ladnie, ale nic nie moglem sciegnac wiec chwilowo powrot do standardowego firefoxa...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.01.2005, 21:27   #403
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Tez sciagnolem ale na mojim celku 633MHz nie poczulem roznicy. Wiec zostaje na ff 1.0
Ale sie nalezy dla Ciebie Zetoxa za info.

Pozdro
Stary 16.01.2005, 22:21   #404
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
znajomi, i ja także, przesiadają się na nieoficjalny buid FF zwany MOOX zoptymalizowany pod katem konkretnego procesora, szczegóły tutaj
http://www.moox.ws/tech/mozilla/
zauważalnie szybciej pracuje no i jest to już next wersja czyli 1.0+
nie pobierajcie wersji PL ze strony MOOX'a, bo jest ona jeszcze na silniku 1.0. Pobierzcie wersję angielską i spolszczenie z linka
Juz pobieram wersje + i pl, bo jade ma modyfikowanej pl'ce v1.0. Przyrost odczulem
Stary 17.01.2005, 09:50   #405
smolik
8 Samuraj

Data rejestracji: 23.03.2004
smolik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Denerwuje mnie jedna rzecz w FF, tzn.
Mam zainstalowany Tabbrwoser Extension i ustawione przy kliknięciu środkowym przyciskiem
otwieranie zakładki w tle. Nie działa to jednak w jednym przypadku gdy aktywna zakładka nie zdąrzy się załadować choćby w małym stopniu.
Przetestowałem podczas awarii CDRinfo.
Czy zna ktoś na to radę?? Może mam coś źle ustawione??
Edit: Zapomniałem dodać że dzieje się to tylko w przypadku uruchamiania zakładki z paska.

Reputkowym skrytożercom mówimy nie!!!

Ostatnio zmieniany przez smolik : 17.01.2005 o godz. 10:19
smolik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki

Twoje uprawnienia: