![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.08.2010
![]() |
Własnie jak miałem sterowniki oryginalne te które dostałem przy kupnie kompa chodziło elegancko a po przeprowadzce płytki znikły , może to ma tez jakiś wpływ .Spróbuję go podkrecic jak piszesz a nóz .
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karta stara, gra stara.
Nowe sterowniki są optymalizowane dla nowych kart i nowych gier. Spróbuj ściągnąć starsze sterowniki, powiedzmy z lat 2004-2006. W 2004 pojawiło sie Geforce 6, więc gdzieś w tym okresie powinny być niezłe sterowniki dla piątek. Na Guru3D są dostępne wszystkie wersje. http://downloads.guru3d.com/Videocar...-bit)_c10.html |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potwierdzam. Też miałem FX-a i przy nowszych sterownikach karta działała gorzej, niż przy starych z jej okresu. Mimo, że w opisie nowych sterowników, wśród obsługiwanych ta karta jest oczywiście wymieniona.
Czasem wymaga to metody prób i błędów i schodzenie co kilka wersji w dół, aż uda się znaleźć ten, z którą karta najlepiej współpracuje. |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Filtr anizotropowy i antyaliasing | Edwardo | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 50 | 12.01.2008 23:04 |
| Filtrowanie Anizotropowe i Antyaliasing w JA` | mirobanan1 | Off topic | 6 | 17.04.2004 21:38 |
| Antyaliasing w Splinter Cell | Intimo | Off topic | 1 | 22.06.2003 11:26 |