![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedno pytanie, bo ta myszka mnie zainteresowała (zwłaszcza, że na Allegro można nówkę kupić za 39.99). Czy te dwa modele różnią się tylko tym, że jedna myszka jest radiowa?
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13988# http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14249
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
tak
![]() no i radiowa jest 3 razy droższa PS. SWOP-80 ![]() -edit- ta RP-680 jest w zestawie, który polecałem epolowi ![]()
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 26.01.2005 o godz. 00:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Skoro juz jestesmy przy myszkach...co myslicie o Logitech S90; tu:http://allegro.pl/show_item.php?item=39810069; lub tu:http://allegro.pl/show_item.php?item=40221997. Ostatnio zainteresowala mnie ze wzgledu na cene. W sklepach jest w cenie 25 (!) do 40.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Nad ta tez myslalem. Choc tak naprawde wystarczaja mi trzy przyciski + rolka.
Logitech zainteresowal mnie glownie ze wzgledu na cene, dlatego o niego pytalem. EDIT: Juz nie wazne. Wlasnie dowiedzialem sie ze ten logitech ma tylko 400dpi. Moj kulkowy A4tech ma 520 ![]()
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. Ostatnio zmieniany przez Joe_Doe : 26.01.2005 o godz. 03:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#52 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
edit: A Ty czemu nie śpisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
A po co patrzeć na klawiaturę? Centralnie, to patrzysz na monitor. Ja na klawiaturę patrzę od święta.
A co do klawiatury - niedawno spobie sprawiłem Logitecha UltraX Flat (nie widziałem, nie słyszałem, ani nie dotykałem lepszej). Co do myszy - IE3 albo 4 - zależy jeszcze co komu lepiej leży w łapce.
![]() |
#55 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() A o tym Logitechu od pewnego czasu cicho marzę. I pewnie któregoś dnia go sobie sprawię, chociaż trochę szkoda mi mojego Microsoft Internet Keyboard ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zlotowicz
![]() |
W koncu zamowilem na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40697419 Nie mieli Logitech Cordless Desktop Optical Black tylko bialy, a ja go nie chcialem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zlotowicz
![]() |
Dzis juz dostalem ta klawiaturke - LOGITECH Cordless Internet Pro Desktop Black. Wczoraj ja kupilem, a dzis juz mam. Tranzakcja nawet nie trwala 24 godziny!!
Moje pierwsze wrazenie jest pozytywne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Oglądałem dzisiaj w MM myszkę A4, która mnie w wyniku tego tematu zainteresowała i baaardzo się rozczarowałem widząc, że pokrętło w niej jest skokowe...Jak to cholera jest, że w myszce za 20 teraz złotych jest ono odealne gładkie, a we wszystkich innych, nawet po 300 złotych skacze? Dlaczego?
![]() |
![]() |
#59 | |
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja se sprawilem klawiature Mode Com MC 7000, wielko***347;***263; klawiszy ala NOTEBOOK, wko***324;cu bez kabli
![]()
![]() |
|
|