![]() |
To nie direct connect i zreszta tam tez udostepniales to co TY chcesz.
|
Cytat:
Cytat:
Nikt po dysku nie buszuje... @gallus nie zauważyłem, aby PT podupadał ;) Konto z lekką przerwą mam od 2004 roku o ile się nie mylę. |
Ja mam takie pytanie natury ogólnej... zaznaczam, że sam nie używam torrentów , więc nie mam o tym większego pojęcia. Czy Wam to nie perzeszkadza, że ktoś obcy buszuja po Waszym kompie praktycznie bez żadnej kontroli?
|
oficjalnie zapy na BT są wyłączone. kiedy ruszą? nikt z userów i zarządu pewnie nie wie :)
a tak przy okazji BT. całusy dla Rycha za zapa parę lat temu. i pare TB wcześniej :* |
Bedzie ciezko bo tylko vip'y maja w tej chwili zaproszenia. Sprawdz ich strone na FB - ktos rozdawal tam ostatnio zapki.
|
posiada ktoś zbędnego zapka na btgigs i mógłby się podzielić?
|
a to oni istnieją :blink:
|
Czy mi się wydaje, że PolishTracker podupada? strasznie mało tam jakiś wartych pobrania pozycji, same zagraniczne seriale, ktoś wie co się z nimi dzieje?
|
Strona o której pisałem wczesniej powróciła :)
|
A to chociaż jakieś pocieszenie, bo myślałem, że już mi dyski padają na co nie wskazał hd tune ;)
|
Cytat:
szczególnie duże archiwa lubią sie sypnąć |
Miewałem, że po zawieszeniu tak robił, sprawdzał i coś pobierał jeszcze, ale dawno to było, a dużo wcześniejszych wersjach.
|
Mam pytanie do użytkowników uTorrent-a czy miewają problem z kompletnością pobranych plików po wystąpieniu restartu kompa? tzn. Plik pobrany np. 10 dni temu, komp łapie zwiechę robię reset i pojawia się że plik/i jest pobrany w 99,2% i "dociąga" się do 100%
|
Strona filmyhd.net zakończyła działalność.
|
http://technowinki.onet.pl/biznes/sl...5,artykul.html
Mam nadzieję,że to kolejny "popis" pod publikę i Wielkie Koncerny. Akurat u nas MU nie jest zbyt popularnym serwerem hostingowym. Rapid jak widać podniósł się... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |