![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a mnie ten sposob bardzo sie podoba.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Jak zacznie oferować synchronizację w aplikacji mobilnej to z miłą chęcią wrócę. Na razie wybieram Dropboksa
![]()
![]() |
#18 | ||
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
![]() Ja w porywach dobijam do 1 GB (na Skydrive) i nie widzę możliwości, żebym mógł zużyć więcej. Przeważnie potrzebuje jakieś 500 MB - nie więcej. Bo - po co i na co? Cytat:
Wadą Skydrive jest jednak mała przestrzeń za darmo ( na dziś tylko 7GB)
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 11.03.2013 o godz. 09:33 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurczę, bez urazy Yosi, ale jak tylko zobaczyłem, że coś napisałeś, to wiedziałem, że będzie o SkyDrive.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
P.S. Yossi - nie Yosi. Jeśli nie kojarzysz skąd to pochodzi, to przynajmniej - proszę - przepisuj poprawnie.
![]() |
![]() |
#21 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Nie tylko Ty - propaganda najlepszych na swiecie uzytkownikow kserokopiarek dziala :-)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Człekokształtny
Cytat:
Jednak Twoje posty na temat produktów Microsoftu ocierają się o fanbojstwo pokroju aplowskiego. Wybacz, jeśli Cię uraziłem przypadkowo pomijając jedną literę. Zrobię wszystko by to się nie powtórzyło. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Co do mojego nicka - po prostu ta moja ukochana postać literacka jest dla mnie bardzo ważna i dlatego zwracam uwagę na poprawna pisownię. Żadnej urazy oczywiście - tylko delikatnie zwróciłem uwagę. To mniej więcej taka sama różnica jak między Dębczyński a Dupczyński.
![]() |
![]() |
#24 | |
Człekokształtny
Cytat:
Nie trzeba dublować danych - wystarczy w folderze Copy zrobić skrót do folderu, który chcesz wrzucić. Fajne rozwiązanie podoba mi się ![]() Dla mnie trochę na minus jest to, że jak mam folder ze zdjęciami i otwieram przez www, to nie mogę sobie po kolei przeglądać zdjęć. Muszę klikać na każde osobno.
![]() |
![]() |
#25 |
Forumator
![]() |
Czy możesz sprecyzować, kto jest - według Ciebie - "najlepszym na świecie użytkownikiem kserokopiarek?" I co przez to rozumiesz? (zmieniłem znaki w cytacie na polskie bo mnie oczy bolały)
![]() |
#26 |
Banned
Data rejestracji: 20.01.2013
![]() |
Nie kliknę w niczyjego reflinka, bo to kolejne ułomne rozwiązanie.
Brakuje przede wszystkim standardu komunikacji tych wszystkich personal cloud. O co chodzi? Przede wszystkim o to, abym mógł z jednej usługi przesłać do drugiej dowolne dane metodą s2s (serwer do serwera) - podobnie jak mail czy jabber. Dalej choćby o możliwość używania dowolnych aplikacji klienckich (choć to już niekoniecznie, bo ktoś może zabronić z uwagi na model biznesowy - reklamy i to jest OK). Pozostanę przy ojcu i matce obecnych pomysłów: Google Docs, zwane obecnie Drive. Przede wszystkim umożliwia Drive pracę na dokumentach WYSIWYG typu article, arkusz itp. 5 gigabajtów bezpłatnie jest rozsądną wielkością dla tego typu dokumentów (mam zajęte 3 gb). Natomiast 5, 30 czy 100 giga dla filmów jest i tak wielkością małą. Nawet filmografia Sashy Grey nie zmieści się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wole moje FTP .... 500GB na start, 100Mbit
![]() Już samo instalowanie jakichś "aplikacji klienckich" powoduje u mnie mdłości ![]() Fakt to leciwe rozwiązanie i nie posiada może tylu opcji co chmura, ale skuteczne ![]() Do backupów BDRE 50GB.. transfer 8MB/s , astronomiczny koszt ~25zł za płytę sprawia, że nie chce mi się ciułać gigabajtów na jakiejś chmurze, której umowa licencyjna zaczyna się zapewne od słów "w każdej chwili możemy zniknąć i nie ponosimy odpowiedzialności..." ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 13.03.2013 o godz. 10:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
Gdzie masz ten ftp? i dawaj mi no tu taki
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W domu u mnie stoi
![]() Niestety łącze na zewnątrz to tylko 2Mbit ![]() ![]() Poza tym dla mnie żadna chmura i tak szybciej niż 2Mbit nie poleci z tego samego powodu ![]() Po wifi/lokalu w domu tego problemu już nie mam ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 13.03.2013 o godz. 11:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Człekokształtny
A jest tu jakaś opcja, żeby nadać priorytety dla wysyłanych danych?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Sprzedam] Kolejna NOKIE E51 (chromo-czarna) | frog | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 0 | 11.10.2009 19:36 |
RMVB --> DVD - pomóżcie, już kolejna płytka poszła do kosza | Vitoss | DVD-Video | 17 | 04.11.2006 21:12 |
Szykuje się kolejna niespodzianka w sprawie Internetu w PL :/ | Pagerus | Off topic | 36 | 09.09.2004 18:41 |
Czy to sie da zrobić? Kolejna warstwa. (grafika) | Przemo1980 | Off topic | 10 | 12.02.2003 20:56 |
Kolejna wersja Nero burning Rom??? | Taz40 | Napędy optyczne CD | 0 | 02.05.2002 19:09 |