![]() |
No jasne, że mogę, ale to by było bardziej śmiertelne niż ebola!
|
@ed iTunes ma mase "wirtualnych wytworni" - mozesz sie wydac bez prowizji.
@mgit - serwisy streamingowe nie oferuja sporej wiekszosci muzyki ktorej slucham. |
Jednemu odpowiada kupowanie albumów na iTunes a drugiemu nie...
Ja wolę zapłacić 20 zł i mieć dostęp do różnej muzy, a nie tylko do tego albumu, który kupiłem. A jak chce się posłuchać w samochodzie, co za problem, kabel jack-jack i po problemie. Pakiety internetowe są na tyle duże, ze wystarczą - jest jeszcze tryb offline tam gdzie neta brak. |
Nie pracę twórców/artystów, bo oni z tego najmniej dostają.
|
Biedron nie uznaje niczego z DRM. Dla zasady. Ja uznaje bo szanuje prace tworcow/artystow i ich rozumiem. Teraz muzyka w iTunes jest bez DRM, ale nic do niej nie mialem gdy go miala i pozwalala przerzucic sie na 5 urzadzen. W obrebie normalnej rodziny to az nadto, nawet gdyby wszyscy sluchali tego samego (a wszyscy dobrze wiemy ze rozne pokolenia preferuja rozna muzyke).
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Co do DDR mi on nie przeszkadza - nie korzystam z kupowania muzyki, mam opłacony abonament na Spotify i nie potrzebuję kupować płyt i bawić się z DDR ;) Jeśli jest walka z systemem to w którym miejscu? |
on jest jak Clint Eastwood... a Clint jest jak dobre cygaro, czym starszy tym większy respekt.
|
Eee tam nadmiar czasu maja , polecam 3 dzieci odchodzi chec walki ma sie ochote tylko isc spac razem z kurami :P
|
Walka z systemem dla zasady, mgit. Berionu, w Twoim wieku to juz nawet nie wypada ;-)...
|
Cytat:
No ale co ci DDR przeszkadza, klikasz pobierz, instaluj i graj - trzy kliknięcia - gra nie najnowsza, ale za free się nie wybrzydza :taktak: Po za tym, to raczej było skierowane do DarkSlide |
Cytat:
Panie, ja gram na konsolach i akurat torrenty nie są ekwiwalentem. Ja nie DarkSlide. Skąd ten pomysł? Co innego filmy i muzyka*... :fiu: *chyba że znasz coś co sprzedaje bez DRM i w bezstratnym formacie, utwory, w okolicach 5zł? PS: A nie przypadkiem Dead Space? ;) |
Cytat:
|
mgit nie mam grafiki żeby to uciagnęła, zresztą nie wiem jak z nią będzie bo kilka rzeczy ważniejszych do kupienia jest :P
|
Fajny bajer, ale u mnie tego nie ma :)
Zresztą i tak nie korzystam z torrentów, nie ma kto seedować :P |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:26. |