![]() |
Jeżeli jest możliwość spróbowania to czemu nie. Zobaczysz jakie są parametry łącza, jakie pingi i wtedy podejmiesz decyzję.
Osobiście miałem kiedyś radiowke i nie mogę powiedzieć nic złego. Tyle że było to dość dawno, cena wysoka i mała prędkość. Ale działało :) |
Mam radiówkę i nie narzekam. Działa przyzwoicie.
Fakt, że nie mam innego wyjścia. |
Polecam RedBull Mobile
|
Ilość załączników: 1
Kurde poczytałem w necie troszkę opinii o AirMax i odechciewa mi się tych testów, nie ze względu na technologie a operatora. Wpadła mi w oko zaś reklama T-Mobile Internet domowy LTE bez limitów. Chyba sobie zamówię do testów na 30 dni. Poczytałem troszkę opinii i na razie raczej głosy pozytywne. Na pewno musze kupić sobie antenę zewnętrzną do modemu LTE. W domu LTE mi zanika a na zewnątrz speedtest na komórce pokazuje takie wyniki:
Załącznik 105338 Rezultaty głównie zależą od serwerów do których się łączyłem. |
To nie jest LTE tylko 3G poszukaj co ma najlepszy zasieg u ciebie i wtedy poszukaj oferty inaczej nie ma to sensu bo to szukanie w ciemno ;)
|
To jest LTE testy robiłem na zewnątrz domu. Zrzut ekranu juz w chałupie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
LTE to lipa... 100 GB i po twojej fajnej prędkości... wiem po sobie, mam LTE od play.... 100GB i mam net który nie da się używać... a że do wyboru w drugim mieszkaniu mam albo LTE albo radiówka to odliczam dni do radiówki!
Chyba nawet przeboleje te 6 mb/s... w zamian za brak limitów :) O prędkości jak w podpisie w drugim mieszkaniu mogę zapomnieć niestety... :D |
Cytat:
|
no właśnie ten LTE nie ma limitów, dlatego biorę na próbę. Przeczytałem dokładnie regulamin, następnie zadzwoniłem na infolinię i konsultant potwierdził, że to nowość w ofercie T-Mobile i ze brak limitu na transfer danych. Jest 30 dniowy okres próbny i spokojnie mogę zwrócić sprzęt oraz zrezygnować z umowy. Boję się wyłącznie tego ze jak sprzedają tego dużo to transfery spadną same ze względu na obciążenie nadajników.
|
Cytat:
Cytat:
Nie znam nikogo.... komu by nie ograniczali po przekroczeni 100 GB - tyczy się to zarówno ofert dla osób fizycznych jak i ofert dla firm... |
mgit zmusiłeś mnie by raz jeszcze przestudiować warunki promocji, i muszę Cię zmartwić, nie ma nic o lejku zmniejszającym prędkość po przekroczeniu jakiejkolwiek ilości danych. Poza tym można już znaleźć opinie ludzi którzy pobrali ponad 300 GB i net nadal działa tak samo szybko.
Ta usługa w T-Mobile jest dopiero od 22.09.2017 r. |
Ja już od jakiegoś czasu klikam na LTE, nju + nju dodatkowy, w sumie mam teraz 49.35 GB za 48 zeta + gadanie w cenie, filmów się na tym nie ściągnie, ale do życia wystarcza, 15 dzień, 17 GB wykorzystane, a na jutubie oglądam trochę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |