![]() |
Ilość załączników: 1
:taktak: już zamówiona, już jedzie.... ale wziąłem od CYBERTECHa wolę polskie anteny o taką
Załącznik 105634 |
Cytat:
|
Cytat:
|
:wow:
|
Mam już interneta od T-Mobile. Tymczasem mam modem w domu i tu małe zaskoczenie! O ile żaden z telefonów nie łapie LTE w mieszkaniu o tyle Huawei B529 ma jedną lub czasem dwie kreseczki na pięć. Prędkości nie są oszałamiające ale jest w porywach:
http://www.speedtest.net/result/6717797588.png mam nadzieję że będzie dużo lepiej |
Cytat:
Jak by nie te limity, to LTE jest całkiem ok... prędkość 13 - 20 mb, więc wcale nie najgorzej z prędkością... o ile nie wykorzysta się 100 GB |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja już od jakiegoś czasu klikam na LTE, nju + nju dodatkowy, w sumie mam teraz 49.35 GB za 48 zeta + gadanie w cenie, filmów się na tym nie ściągnie, ale do życia wystarcza, 15 dzień, 17 GB wykorzystane, a na jutubie oglądam trochę.
|
mgit zmusiłeś mnie by raz jeszcze przestudiować warunki promocji, i muszę Cię zmartwić, nie ma nic o lejku zmniejszającym prędkość po przekroczeniu jakiejkolwiek ilości danych. Poza tym można już znaleźć opinie ludzi którzy pobrali ponad 300 GB i net nadal działa tak samo szybko.
Ta usługa w T-Mobile jest dopiero od 22.09.2017 r. |
Cytat:
Cytat:
Nie znam nikogo.... komu by nie ograniczali po przekroczeni 100 GB - tyczy się to zarówno ofert dla osób fizycznych jak i ofert dla firm... |
no właśnie ten LTE nie ma limitów, dlatego biorę na próbę. Przeczytałem dokładnie regulamin, następnie zadzwoniłem na infolinię i konsultant potwierdził, że to nowość w ofercie T-Mobile i ze brak limitu na transfer danych. Jest 30 dniowy okres próbny i spokojnie mogę zwrócić sprzęt oraz zrezygnować z umowy. Boję się wyłącznie tego ze jak sprzedają tego dużo to transfery spadną same ze względu na obciążenie nadajników.
|
Cytat:
|
LTE to lipa... 100 GB i po twojej fajnej prędkości... wiem po sobie, mam LTE od play.... 100GB i mam net który nie da się używać... a że do wyboru w drugim mieszkaniu mam albo LTE albo radiówka to odliczam dni do radiówki!
Chyba nawet przeboleje te 6 mb/s... w zamian za brak limitów :) O prędkości jak w podpisie w drugim mieszkaniu mogę zapomnieć niestety... :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:15. |