![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uszkodzeń jak dotąd nie zanotowałem - ale nie usuwam bezpiecznie
![]() Jednak wolałbym usuwać "po bożemu" a nie brutalnie wyciągając kabelki.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosty program umożliwiający bezpieczne odłączanie napędów zewnętrznych pracujących w trybie AHCI podłączonych poprzez interfejs eSATA. Umieszcza w obszarze powiadomień ikonę Bezpieczne usuwanie sprzętu, jak ma to miejsce w wypadku napędów USB i FireWire. Mozn zastosowac -jak wykryje dyski, w dyskach SATA. Edit: -u mnie wykrywa dyski z danymi, ale tez mam kieszen hotswapowa ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 12.10.2009 o godz. 22:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Na stronie autora jest nowsza wersja. Działa u mnie pod Windows 7 64 bit z kontrolerem ustawionym w trybie RAID z AMD 750 (dysk podpinany do panela przez zwykłe kabelki SATA - zasilanie i dane) Co ciekawe potrafi też odpiąć mi napędy CD/DVD podpięte pod PATA ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Jak zainstalować system na dysku SATA? | roman01 | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 16 | 24.04.2010 15:43 |
jak wrzucam nowy dysk chce aby mial on okreslona litre np. G, jak to zrobic? | deamon2_ | Off topic | 6 | 18.10.2001 15:57 |