![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
OTO mi chodzilo - jakbys miał zapisane haslo na hdd w postaci gwiazdek wtedy snadboy.exe by zadziałal;) / załaczam go / Wystarczy ze najedziesz celownikiem na gwiazdki i hasełko Twoje;) |
Cytat:
bylbym wdzieczny :) |
Cytat:
jak zasysasz z forum musisz dac takie rozszerzenie jakie ma oryginalny plik - czyli plik po zassaniu bedzie sie nazywał attachment musisz dopisac poprostu .zip i po krzyku Jak chcesz to Ci na @ wysle |
Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum.
Mam poważny problem z poczto w onecie!!! prowadzę małą firme i ktos od tygodnia hakowal mi skrzynkę, pozmieniał hasło i dane personalne. prośby do adminów poczyt nie pomogły i nie odzyskałem hasła!!!! Prosze o pomoc !!!!!!!!! 1)jak odzyskac swój mail jezeli hasla zostalo zmienione przez intruza! 2)zapomnialem odpowiedzi na pytanie pomocnicze dlatego ze minelo juz dobre 5 lat! 3)progamiki z czytujące hasla nie pomagają bo haslo nie zostalo zapisane na moim kompie !! Proszę o pomoc wszelkie porady mogą sie przydać!!! Pozdrawiam !! Clon1m |
Je***380;***281;li jestee***347; w stanie z komputera po***322;***261;czy***263; si***281; ze skrzynk***261;, to s***261; programy, kt***243;re przechwytuj***261; has***322;o i ci je podaj***261;. Do tej jednak musia***322;by***347; mie***263; skonfigurowany program pocztowy, a wtedy has***322;o mo***380;na i odczyta***263; z gwiazdek. W innym wypadku raczej nie widz***281; mo***380;liwo***347;ci.
|
Na policje zglos.
|
Cytat:
:spoko: |
witajcie!
Zawiadomi***322;em policje i czekam na rerultaty ale przyznaje ci***281;zko to widze! pozdro! Clon1m |
Pomoże mi ktoś odzyskać mojego e-mail na onecie, ktos włamał sie i zablokował mi:(
|
Wyobra***378;my sobie, ***380;e znam spos***243;b na uzyskanie has***322;a dowolnego has***322;a do skrzynki na Onecie.
Co b***281;dzie, je***380;eli to prawda? Bo ja by nie skorzysta***322; z konta na takim serwerze a opinia takiego dostawcy skrzynek pad***322;aby na pysk. |
Zapomniałem hasło do poczty na interia.pl i klikalem w przypomnij haslo ale zapomnialem odpowiedzi na pytanie.Czy wie ktoś jak odyskać hasło jakims programem darmowym??? Prosze o szybką pomoc:help:.Dziekuje z góry.
|
Nie da sie. Musisz napisa***263; w tym celu do Interii najprawdopodobniej oni poprosz***261; Ci***281; o przes***322;anie ksera dowodu osobistego i wtedy by***263; mo***380;e zresteuj***261; has***322;o.
|
siemka sciagnelem ten program ktory dales na forum i zbytnio nie wiem jak mam sie nim obslugiwac!!! Opowiem ci sprawe ktos ukardl mi mojego e maila i koniecznie na teraz musze odzyskac haslo do niego i wszystko pozmieniac bo wlozylem w gre 100 zl i porostu szkoda zeby to przepadlo !jak mozesz podaj mi jak mam sie tym obsugiwac z gury dzieki kazik221:spoko:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
z gury http://pl.wikipedia.org/wiki/Gura_Humora |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:29. |