![]() |
kto mi ukradl e mail na o2.pl i zmienil telefon ktory sluzl zamiast pytania pomocniczego macie mzoe cos zebym mogl odzyskac mojego e maila bardzo m,i na tym zalezy to co wczescniej pisalem to myslalem ze pisze bezposrednio do jakiegos adiego ale mniejsza z tym i sorka za blad ,,GORY"*
|
To se ne da, oczywi***347;cie mo***380;esz wys***322;a***263; mu maila z pro***347;b***261; o zwrot, albo do operatora o zablokowanie, mo***380;e co***347; poradz***261;.
|
Cytat:
|
a moze sa jakies programy do hackowania hasel bo znam login w koncu to byl moj e mail a zalezy mi na nim bardzo
|
Istnieje pewien program do "zdalnego" odgadni***281;cia has***322;a jednak:
a) Nie mam pewno***347;ci ***380;e pr***243;bujesz odzyska***263; w***322;asne konto b) Sprawdzenie wszystkich mo***380;liwo***347;ci zajmie Ci miliony lat... Tak wi***281;c lepiej napisa***263; do administratora danego serwisu pocztowego z pro***347;b***261; o przywr***243;cenie konta. |
Cytat:
|
Cytat:
Hackowanie konta, jakiegokolwiek, jest scigane i karane Albowiem: -jest to wlamanie -naruszenie tajemnicy korespondencji -dzialanie na szkode serwisu Jak chcesz, moge dolozyc kilka innych opcji. Oprocz dzialan legalnych -poprzez sewis, adminow- nie mamozliwosci i zapomnij o innych sposobach |
tak to szkoda ze ktos naruszyl moja prywatnosc wlamaniem sie na moje konto a jak ja to mam udowodnic??!!
|
Hej wszystkim. MAm troche zapominalska mame heh^^, zdarza sie. No i mamy strasznie wielki problem. Mama zapomniala hasla na nasza klase oraz hasla na poczte. Pytanie (na poczcie) nie pomaga bo odpowiedzi na nie tez nie zna :/ jest jakies wyjscie z tej sytuacji? Prosze o pomoc i z gory dziekuje. Piszcie na moj numer gg11394445. Czekam i jeszcze raz dziekuje.
Aha, mamie zalezy zeby odzyskac te hasla bo na naszej klasie ma wazne wiadomosci. Jeszcze raz dziekui :) |
Niech mama pisze do administratorów - i poczty, i n-k. :pisze:
I kup mamie lecytynę. :mruga: |
śmierdzi..
|
Cytat:
A jak mama zapomniała hasła do Naszej Klasy to za często z niej nie korzystała. Niech sobie założy nowe konto i po sprawie. |
to moze spytaj osoby ktora zakladala konto (oczywiscie twojej mamie:>) jakie dala haslo. Moze ci powie (znaczy moze sobie przypomni:>)
|
Siemka...
Mam problem i mam nadzieje ze ktos mi pomoze =X Moj znajomy zminil mi haslo i podpowiedz na mojego maila z wp.pl Moze ktos pomoc mi je odzyskac bardzo proszę . =X HELP ! |
Spytaj znajomego. :idea:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:41. |