Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   Jak odzyskac haslo do skrzynki e-mail'owej (https://forum.cdrinfo.pl/f113/jak-odzyskac-haslo-skrzynki-e-mailowej-10168/)

zene_k 27.04.2009 19:26

Cytat:

Napisany przez Milano1512 (Post 1019714)
Ta ale szukałem rozwionzańw necie niektóre zeczy som tak banelne.Ze mozesz to miec od tak ale to jest koszamar.Ostrzegam was NIE ZAKŁADAJCIE KONT NA OECIE!!!!

Koszamar, to są Twoje błędy ortograficzne:wow:

Smartek 27.04.2009 20:08

Oj som, som ;-).

@Milano - ale teraz raczej nikt nie zakłada skrzynek na Onecie. Tego typu skrzynki (wielkich portali) były popularne kilka lat temu.

Patrix 27.04.2009 20:47

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 1019722)
@Milano - ale teraz raczej nikt nie zakłada skrzynek na Onecie. Tego typu skrzynki (wielkich portali) były popularne kilka lat temu.

a co to, onet zły ? :P mam na *eu od początku i jest ok, nie siej swoich dziwnych wynurzeń :sciana:

demek 27.04.2009 22:23

Cytat:

Napisany przez Milano1512 (Post 1019690)
jestem tak iod zaqwsze jak bys stracil emaila tez bys tak mial

muwisz do kladnie prosze na 1 stronie pisze zeby odzyskac emaila jest pare sposobów programiki i jeszcze cos pisze takNikita nizej ma odpowiedz zeby wpisal haslo z gwiazdek w programie a pojawi sie to samo tylko ze z liter

jezeli to forum mi pomoze polece was kumplom ktozy cos stracili np emaila bedZiecie miec duzy rozglos za pomoc potrzebujoncym

Onet onet onet onet to moje utrapienie spróbuj se przypomniec haslo jak niewiem a pytania na odpowiedz tez nie pamietam;((((( ja hce swoje haslo

Spróbujcie mi pomuc prosze was ten email jest dla mnie bardzo bardzo wazny

Jest ktoś kto pomoże?

a mozna prosic to po polskiemu?
;)

yahol 27.04.2009 23:20

Cytat:

Napisany przez demek (Post 1019761)
a mozna prosic to po polskiemu?
;)

To jest pidgin-*

Mysle, ze to rodzaj "polslangs"

* - Języki pidżinowe (pidgin, pidżyn) - języki pomocnicze o uproszczonej morfologii i składni, a także o ograniczonym słownictwie powstały na bazie dwóch (lub więcej) języków. Nazwa pidżin pochodzi od chińskiej wymowy angielskiego słowa "business" .

Języki pidżinowe powstały na skutek przemieszania języków różnych grup społecznych w strefach ich kontaktów.
Np. Ponglish

ed hunter 28.04.2009 02:27

Po pżeczytańcu tegom jezdem w takiem szokum rze niem wiemco zes obom srobić

Milano1512 28.04.2009 07:44

Dostałem 2 punkty karne za to że pisałem o pomoc.Wy jestescie jacys niedo***ani!

superrrmario 28.04.2009 10:14

Cytat:

Napisany przez Milano1512 (Post 1019822)
Dostałem 2 punkty karne za to że pisałem o pomoc.Wy jestescie jacys niedo***ani!

Nie dostałeś kary za to, że prosiłeś o pomoc. Zostałeś ukarany za brak szacunku dla JĘZYKA POLSKIEGO oraz dla czytających Twoje prośby.

scalak77 28.04.2009 11:22

Większość kont pocztowych ma możliwość wprowadzenia alternatywnego adresu innej skrzynki po to że jak zapomnisz hasło to po podaniu nazwy skrzynki i potwierdzeniu kilkoma cyferkami przepisanymi z obrazka wysyła ci na to konto hasło takie jak miałeś albo dla celów bezpieczeństwa nowe które po zalogowaniu możesz zmienić.

Jak nie masz możliwości odzyskania w ten sposób hasła to pisanie do admina nic ci nie da bo nie potrafisz udokumentować że to jest twój mail a nie kogoś innego, no chyba że pamiętasz jakie masz dane wpisane podczas zakładania konta i wiesz jakie maile i mniej więcej od kogo je dostałeś to wtedy masz szanse ale małe.

Co do punktów karnych tak jak wyżej napisał "superrrmario" za pisanie niepoprawną polszczyzną, nikt nie lubi pisania w stylu dzieci neostrady czy troli, to i tak na tym forum jest łagodnie, na innym dostałbyś nawet bana za błędy ortograficzne czy interpunkcyjne.
Pojedyncze błędy można wybaczyć bo nikt nie jest idealny ale pisanie w stylu
Cytat:

Napisany przez Milano1512 (Post 1019690)
jestem tak iod zaqwsze jak bys stracil emaila tez bys tak mial...

mówi samo za siebie

yahol 28.04.2009 12:06

IMHO - Istnieje altenatywa:
-Milano1512 znakomicie sie bawi, widzac zamieszanie w zwiazku z jezykiem jakim sie posluguje.
-lub, niestety nalezy do rosnacej gwaltownie gromady analfabetow i holoty jezykowej, jaka powstaje na swiecie.
Np. w USA belkot aspolecznej, zdegenerowanej biedoty murzynskiej, za podgrupe jezykowa.
Rozumiecie!? Ten barbarzyński belkot, nawet nie slang, tylko jakies pomruki i bulgoty, w ramach poprawnosci politycznej zostal uznany za jezyk!
I chyba nas to tez czeka.
O! Tempora! O! Mores!

Milano1512 28.04.2009 16:24

yahol widać że stara w ciebie pilotem rzuca w domu.Stara cie nie kocha czy jak chyba jak jeżdziłeś ze starom po pustyni musiałeś w drzewo walnoć.

Bartez 28.04.2009 17:13

Żegnamy

Patrix 28.04.2009 17:35

buhaha:szczerb:ale impreza mnie minęła:szczerb:

ed hunter 28.04.2009 18:04

Ilość załączników: 1
Załącznik 51834

Patrix 28.04.2009 20:20

no to ed, dawaj teraz gdzie to wygenerowałeś bo fajne to jest :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:43.