![]() |
Cytat:
Gdybym musiał to mieć przy sobie, to oczywiście skorzystałbym z jakiegoś programowego sejfu. |
Nie liczę na to że ktoś mi podpowie, ale że to zrobi...Wiem jestem naiwna ale polowa mojego życia jest na tej skrzynce. I zawsze pamiętam hasła ale wczoraj je zmieniłam i usunęłam nr telefonu oraz zmieniłam datę urodzenia nie wiem po co. Dzisiaj wpisuje hasło a tu niespodzianka nie mogę się zalogować, blackout jakiś:/
|
Koledzy juz napisali co masz zrobic i wiecej nie pomoga. Uprzejmie prosze, daj sobie spokoj.
|
Nikt Ci tutaj nie pomoże w inny sposób jak napisanie o dostępnych możliwych drogach odzyskiwania hasła.
Proszenie o przestępstwo jest naiwne i chyba podpada już nawet pod jakiś paragraf. Więc dla własnego dobra siedź już cicho i nie spamuj podobnymi pytaniami nigdzie więcej. Ten temat jest niefortunny i wprowadza takich przypadkowych gości jak Ty w błąd. A takie historie i nasze tłumaczenia przewijają się tutaj co stronę. |
Rozumiem.
Jedynym plusem zaistniałej sytuacji jest to, że trafiłam na to forum i poprawiłam sobie humor czytając Wasze wcześniejsze posty:) Dziękuję za podpowiedzi odnośnie zapamiętania hasła. Jako że jestem tradycjonalistką chyba pozostanę przy notesie chociaż dobrze wiedzieć, że istnieje program, który może mi pomóc przy zarządzaniu moich kont. |
Ja bym bardziej polecał klienta pocztowego, najlepiej portablowego aby można było łatwo i szybko robić kopię. IMO logowanie się przez www to relikt minionej epoki.
|
Cytat:
dopiero niedawno jedna webaplikacja (GMail) osiągnęła funkcjonalność klasycznego klienta pocztowego, a Ty mówisz o relikcie? :ysz: Magazynowanie poczty na serwerach dostawcy vs. lokalne kopie na windows - dla ZU lepsze to pierwsze. W drugim przypadku utrata danych jest kwestią czasu. |
Tylko IMAP! Mam zsynchronizowane majle na trzech komputerach, iPhonie i iPadzie. POP3 to przezytek...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
Masz rację Patrix, dziękuje za dosadne uświadomienie mi, że nie ma co się łudzić. Chciałam co prawda jeszcze spróbować napisać do administratora chociaż z tego co czytalam szanse na to że zresetuje mi hasło są nikłe a w zasadzie graniczą z cudem, a teraz nawet nie wiem czy jest sens.
|
Cytat:
Cytat:
A szkoda, bo miałbym pomysł jak logować się bez hasła, żeby było simple. Kartą płatniczą! ;) |
Cytat:
Jeśli ktoś nie potrafi dbać o swoje dane to je będzie tracić. Trudno. Selekcja naturalna. ;) Każdy użytkownik komputera powinien wiedzieć na czym pracuje, jakie są wady i zalety takich czy innych rozwiązań i względem tego podejmować stosowne decyzje. Jeśli ktoś nie rozumie, że HDD nie są wieczne i nie potrafi lub nie chce robić kopii swoich ważnych danych to nauczy się i/lub zrozumie przy pierwszym fuckupie (i myślę, że efekt tej utraconej skrzynki na HoleInTheHead będzie czysto edukacyjny - silny bodziec. Przynajmniej nauczy się, że hasła się zapisuje choćby w notesie, którego się ze sobą nie nosi (@andy ;]), kiedy się zmienia to się również zapisuje i że się wie po co i na jakie się zmienia). Jeśli nie to drugie dobrze bo ktoś będzie zarabiał na odzyskiwaniu danych. :P |
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
Żeby tego używać, trzeba potworka iTunes zainstalować.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Zadzwoniłam do wp i po 5 minutach zalogowałam się do swojej skrzynki.... Kosztowało mnie to mnóstwo stresu i 7 zl za rozmowę z konsultantem. Dlatego też jeżeli ktoś znajdzie się w przyszłości w podobnej sytuacji do mnie mam nadzieję, że trafi na to forum, przeczyta ten wpis i uniknie tego przez co ja wczoraj przeszłam.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:56. |