![]() |
Cytat:
Cytat:
U mnie się poczta sprawdza co kwadrans sama przez POP, TB sobie w tray'u siedzi, a komp sobie działa średnio od 13 do 23. |
Cytat:
Jeżeli ktoś w realu napisze na np. swoim budynku że jesteś ci**a, to po zgłoszeniu sprawy na policje napis znika. Zresztą pierwsza zasada internetu mówi, że informacja raz w nim umieszczona nigdy nie znika. W dużej mierze to prawda. Wystarczy zobaczyć jak długo kompromitujące informacje potrafią krążyć i to nawet jak osoba je wrzucająca nie wyraża na to zgody ;) |
prosze mi pomoc odzyskac moje haslo albo hasla bo juz sie zama poglubilam,na maila nie moge wejsc bo mi ciagle wyswietla ze zle haslo,mialam je zapisane ale puzniej oczyszczalam komputer i nie mam nic.pozatym chce odtworzyc mojego maila z przed kilku lat,probowalam zresetowac ale ja nie pamietam tez jaka odpowiedz dalam na pytanie typu pierwsze zwierze itp,bo zawsze cos tam na szybko wymyslam.wchodzilam na rozne strony zeby odworzyc wszystkie hasla bo to tylko ja korzystam z mojego kompa i nic,mam chyba z trzy maile z ktorych nie kozystam bo nie pamietam hasla i jeszcze jakies tam inne stronki gdzie tez ich nie moge otworzyc bo wysyla mi link na maila tego starego.prosze mi pomoc.
|
A co tam masz ważnego? Podręczniki do języka polskiego? :P
|
A mówią, że myślenie nie boli :sciana:
|
Cytat:
|
no dzieki za pomoc,nie podrecznikow nie mam ale mam inne wazne rzeczy typu zdiecia z przed kilku lat itp.ale skoro dla wszystkich to taki wielki problem pomoc to trudno,siedzicie na forum ale jak naprawde czlowiek potzrebuje pomocy to nigdy jej tu nie uzyska.spoko bede dalej probowac sobie przypomniec.dzieki:(
|
Nie to, że nikt nie chce ci pomóc. Po prostu nie da się. Polecałbym przeczytać cały temat, znajdziesz w nim jeden sposób na odzyskanie, ale to jedyna deska ratunku. Nikt nie będzie się powtarzać. Dodam tylko, że będziesz musiała udowodnić, że jesteś prawdziwą właścicielką konta. Nie chce się czytać? To szukaj pomocy gdzie indziej.
Druga sprawa, przeczytaj swojego poprzedniego posta. To jest bełkot. Nie umiesz pisać poprawnie to i użytkownicy nie będą się wysilać, żeby odpowiadać. |
stracilem haslo email pomocy
Witam, mam wielki porblem kilka lat temu zalozylem sobie email lecz zapomnialem haslo do konta a z podpowiedzi nie pamietam bo bylo tych emaili kilka a chodzi o to ze na ten mam konto w banku zarejeestrowane i musze odzysklac go prosze o pomoc
|
Nie ma problemu.
Podaj: - jaki to bank - identyfikator użytkownika banku - hasło dostępu do banku |
Cytat:
Z bankiem nie ma najmniejszego problemu - przejdź się z dowodem osobistym do najbliższego oddziału i podaj nowy adres mailowy. Ewentualnie zmień go ręcznie przez internet. |
hasło
Witam forumowiczów! Chciałbym was prosić o pomoc. Otóż wczoraj ktoś mi sie włamał na emaila i facebooka i zmienił mi hasło. nie wiem jak je odzyskać. pytania i odpowiedzi do emaila nie pamiętam. Proszę was bardzo o pomoc, na poczcie mam ważne informacje. Z góry dzięki
|
Nie zakładamy niepotrzebnie tematu, jeśli taki już wcześniej był.
Proponuję więc przeczytać, co tu ludzie już napisali i wyciągnąć wnioski. A na przyszłość zalecam włączać myślenie, albo go nie wyłączać - to zależy który ze stanów jest domyślnym stanem funkcjonowania. |
Cytat:
które logowały się do konta (powołują się na trochę szmacianą ochronę danych osobowych), możesz udać się na policję i pod obawami stalkingu zgłoś sprawę, oni mają zgodnie z prawem możliwość wystąpienia o logi z tych kont, po IP dojdziecie do dostawcy netu, a dostawca netu na życzenie policji dojdzie do końcowej osoby. Stalking jest od niedawna karalny, więc zgłaszając obawę muszą się tym zająć. Warto zaznaczyć, że poprzez Twojego emaila osoba ta może sobie "odzyskać" hasła do innych serwisów. Więc ja bym się póki co nie bawił w emaile do adminów, tylko poszedł pogadać na posterunek, co z tym zrobić. |
hej
mam problem. Nie moge sie zalogować ani na poczte ani na fb, dlatego zwracam sie do was z pytaniem jak moge odzyskać konta?? bardzo prosze o pomoc. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:14. |