![]() |
a odpowiedz zapewe brzmi gówno
|
Cytat:
|
Cytat:
A ten I-mejl jest od kumpla nawet zgadolem jego date urodznia ale z pytaniem jest ciezko bo brzmi : CO? |
Cytat:
|
nie nawidze ludzi którzy mają takie ,,zboczenie"
|
Cytat:
|
aster dlaczego chcesz sie włamać do ccudzej skrzynki . wtedy łamiesz prawo. chcesz sie zabawic czytając cudze listy - przecież dto nienormalne . zresztą był nawet postawiony o tym temat i wszyscy wypowiedzieli sie jednakowo. przemyśl to zanim coś zrobisz.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To konto nie jest moje:-D :-D :-D . Pytalem tak z ciekawosci bo nie sadze, zeby mial ktos taki program.
|
Cytat:
|
i wiecie co jest na tym koncie - pare adresow z czasow jak bylem poza granicami kraju a ktore wcielo mi przy awarii systemu.
tak ze po dwakroc dzieki. |
Cytat:
fakt siedze dzis jakos dluzej bo troche plikow sciagam do komorek do " /||\aster " watpie czy ci sie uda. ciekaw jestem czy to twoje konto czy nie pzdrwm Niktia_Bennet |
i to sie nazywa prędkość w czasie 40 min problem został rozwiązany.
niech sie schowa 40x:-D :-D |
serdeczne dzieki wlasne tego szukalem.
haselko w obu przypadkach jest takie samo i w zupelnosci pokrywa sie z odp na moej pytanie zadawane w onecie jednego mnie ta historyjka nauczyla - nie rozdawac plyt a tylko pozyczac. jeszcze raz dzieki - uratowaliscie mnie przed placeniem telepsowi wiecej niz by kcial pzdrwm Nikita_Bennet |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:30. |