![]() |
Cytat:
SHUTDOWN -r -t 0 i wcisnac ENTER i wtedy wchodzi sie do konsoli odzyskiwania hasel w ktorej masz mozliwosc wpisania adresu email i nowego hasla. Osobiscie nie sprawdzalem, ale podobno dziala. |
Cytat:
Komenda shutdown -r -t0 powoduje li tylko restart komputera. |
musiałeś zepsuć zabawę ? :P
|
Musiałem...
Bo za chwilę byś pewnie zaproponował 'frmt c: /u' jako niezawodny sposób odzyskania hasła. |
Cytat:
|
Cytat:
Od siebie dałbym coś z 'regsvr32 /u /s'... || |
Cytat:
A tak zepsułeś zabawę:P :rotfl: Zły Reetou, zły|| |
Zrobiłem format c: i nie pomogło :(
|
Mam problem otoz to ktos mi shakowal poczte,mialem email 6 lat.
Dlatego odpowiedzi nie pamietam w przypominaniu hasel. Email jest na o2.pl Czy jest ktos w stanie kto moglby mi pomoc? |
Cytat:
Pierwsza Musisz znaleźć jadojada i wyrywasz mu parę kładów. Gotujesz wywar z kładów dodajesz do tego trochę torfu i lupczyka. Odstawiasz wszytko na dwa dni do ciemnego miejsca. Filtrujesz przesz sitko i pijesz wywar na noc. W noc powinno Ci się przyśnić hasło. Sam tak robiłem i to działa. Druga Napisać do O2.pl z info jakie miałeś stare hasło Ci się stało itp. czasem pomaga. Trzecia Shakować teraz pocztę temu komuś i pozamieniać hasła. PS. Wiem, że nie powinienem robić reklamy, ale mam jeszcze trochę kłaków jadojada na sprzedaż :) |
Cytat:
|
Najlepiej przy zakładaniu zrobić hasło identyczne jak login. Nikt się nie zorientuje a łatwo zapamiętać :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:49. |