![]() |
Ciebie o brak googli bym nie podejrzewał. :wow:
http://www.fodey.com/generators/newspaper/snippet.asp ;p |
dzieki:D aby użyć googli trza wiedzieć co wpisać:D
|
Cytat:
Cytat:
|
Zadzwoń do administratora.
On ci zrobi tak, że nikt ci nie wejdzie na twoje konto, a i nie będziesz miał problemu z tymi głupimi hasłami. Przyjemne z pożytecznym :) |
Ej nie wierzę !! Jak można robić takie błędy ?! :|
O ZGROZO ! |
No niestety takie czasy. A wbrew pozorom jest latwiej. Teraz to ci nawet program sam bledy podkresli, wystarczy poprawic w zaznaczonym miejscu.
Dzieci neostrady. |
Witam all
Witam Mam Pewien problem a mianowicie...
gram w gre o nazwie MapleStory i tam już nie można robić kont ja kiedyś założyłem konto i podałem e mail i inne dane w tej grze jest cos takiego jak pin którego ja zapomniałem a jest on na e mailu tylko że zapomniałem hasła na niego mam jakies prześwity ale nie pamiętam a odpowiedzi na pytanie jakies glupie wpisałem... czy jest w stanie mi ktos pomuc ?? Piszcie na e mail ptrk.kowalski@gmail.com lub na gg 13194587 |
Cytat:
Przeczytaj ten temat dokładnie od początku i wyciągnij własne wnioski. :sciana:(( |
Na początek polecam przejść się do specjalisty bo nie dość, że twój post roi się od głupawych błędów ortograficznych to jest jeszcze napisany strasznym bełkotem.
Jeśli chodzi o sam problem to raczej nie ma możliwości na odzyskanie hasła jak nie pamiętasz pytania pomocniczego lub nie podałeś drugiego adresu email. |
btw czemu ten temat dalej siedzi na forum ? skasować i już !
frazy w googlu siedzą i każdy z tym problemem trafia tutaj, zamiast przeczytać buraczaną zawartość tego tematu to rejestruje się i zadaje dziwne pytanie , które się tu x razy powtórzyło ... |
ale wesolo jest :D
|
Sezon buraczany w pełni..tfu ogórkowy ||
|
Pomuszcie mnie odsyzkać kąto w mojim banku co mam w nim warzne pszelewy!
Kto pomorze? |
I pojezieże.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:48. |