![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
niezłe te wasze pulpity
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]()
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
To ja pochwale się swoim pulpitem
|
|
|
#3 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I wersja z widocznymi ikonami (to a propo rozmowy przed chwilą na temat ukrywanych ikon):
|
|
|
#4 |
|
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
pablocoo - twoja karta jest oficjalnie wpierana przez linuksa, wiec w czym problem? tu opis jak zainstalowac ta karte pod mandrake 10.1: http://forum.atupartner.pl/lofiversi....php/t196.html
A co do wieszania sie systemu, to zainstaluj najnowsza wersje dystrybucji - mandrive 2005 - bo starsze wersje mialy problemy z nforce2. Nie masz czasem podkreconego sprzetu? Linux jest na to bardzo wyczulony. Ostatnio zmieniany przez luminat : 03.05.2005 o godz. 22:02 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
Problem w tym, ze nie potrafie zainstalowac ndiswrippera. Przy instalacji wywala mi "blad 2", a ja nie mam pojecia co z tym zrobic. Kompa nie mam kreconego, ale fakt, ze plyta mam nforce2. Jak bede mial chwile to sciagne i zainstaluje Mandive pozdro |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
@andrzejj
A co to za programik w tle u Ciebie jest uruchomiony ??
|
|
|
#7 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
@andrzejj
Ten na ostatnim screenie co podane jest użycie pamięci itp ...
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z Xmms można sobie poradzić w następujący sposób:
Edytor menu>Xmms>zmień polecenie z sundwrapper xmms na xmms i zapisz. Powinno pomóc. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Cytat:
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Powiem tak
Super, zgrzeszylem ze tu zajrzalem, 1,5 h nie wyjete, podoba mi sie kawal dobrej roboty, jakbym mial jeszcze 1,5h to kazdy by po reputce dostal no ale nie mam. Czy ktos wie co to za program od pogody? Podoba mi sie i tez bym takiego chcial, ale jakos mi umknelo w postach albo nie doczytalem w koncu to 70 kilka stronic mozna wymieknac. Pozdrawiam i tak trzymac. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
- pogoda, która widać na moim pulpicie to właśnie jedna z takich widgest (podobnie jak kalendarz i użycie proca) - nie można jednak przesadzać z ich ilością bo troszkę pamięci "jedzą" Ustawić ją możesz dla dowolnego miasta na świecie - dopasowuje się sam kolorem do pulpitu, może być np. bardziej transparentna itp - ustawień jest mnóstwo - tu tylko w zasadzie ogranicza Cię wyobraźnia i RAM Bardzo fajną rzeczą jeśli chodzi o widgets pogody jest to, że np jak masz słońce w mieście jest słońce na pulpicie, idzie chmura zmienia również dynamicznie - burza czy deszcz również są sygnalizowane zmieniającym się obrazkiem.Same wtyczki można pobrać na stronie programu w dziale "Gallery" - programik jest jednym z wielu, który jest używany w ogólnym projekcie przeróbki Winka na MacOS X >>>> "How To Make Windows Look Like A Mac" tu. Zainteresowanym polecam też stronę Winmatrix - pomocną w tego rodzaju przeróbkach Fajną rzeczą jest także to, że dla każdej wtyczki w Konfabulatorze można oddzielnie ustawiać transparency ![]()
Obiektywni.pl Ostatnio zmieniany przez Calme : 21.05.2005 o godz. 13:50 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |