![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#976 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LaserJet P1102 już zamówiona ,szkoda że nie ma wifi ,ale model z wifi ma mniejsza rozdzielczość
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#977 |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
A przy tym działa wolno
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
|
|
|
|
#978 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie przesadzaj mam HP P1102W i działa bardzo szybko. za czasów studiów drukowana po 500 stron w jedym zadaniu
|
|
|
#979 |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Chodziło mi o dzialanie na wifi
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
|
|
|
|
|
#980 |
|
Guru
A myślisz, że jak moja drukarka jest podłączona od nowości. Właśnie po WiFi - zastrzeżeń brak. Co do szybkości drukuje tak samo po kablu jak po WiFi - więc po co używać kabla.
|
|
|
#981 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#982 |
|
Guru
To co było drukowane to żal na makulaturę oddać
![]() To kawał dobrej lektury do której czasem się wraca. Fakt faktem, przez ostatni rok drukarka wydrukowała - bagatela dosłownie 10 stron. Ale swego czasu lekko nie miała. Pamiętam jak dojechałem drukarkę Samsunga - wydrukowała tyle, że podajnik papieru się rozleciał (dosłownie)
Ostatnio zmieniany przez mgit : 30.05.2015 o godz. 23:36 |
|
|
|
|
|
#983 |
|
![]() |
w sumie jak mało korzystasz z drukarki to też niedobrze bo atrament zasycha, najlepiej jak drukarka pracuje codziennie z podobną intensywnością.
|
|
|
|
|
|
#984 |
|
Guru
Dla tego mam laserówkę - drukuje tak samo - nawet jak stoi nie używana pół roku lub więcej
|
|
|
#985 |
|
![]() |
w tym przypadku tak, lepiej mieć laser jak się nie drukuje zbyt często, jakoś nie doczytałam jaka to drukarka czy atramentowa czy laserowa?
|
|
|
|
|
|
#986 |
|
Guru
Jak często drukujesz to tym bardziej laser - nie dość że tanio, to szybko.
A zdjęcia i tak drukuje się w fotolabie - lepsza jakość - na drukarce atramentowej i zamiennikach takiej jakości nie uświadczysz. Chyba, ze masz drukarkę atramentową na wypasie i oryginalne tusze.
|
|
|
#987 |
|
![]() |
polemizowałabym, jak masz dobrej jakości zamienniki to ich jakośc wydruku będzie niemalże identyczna co oryginałów. A możesz napisać z jakich do tej pory zamienników ty korzystałeś?
|
|
|
|
|
|
#988 |
|
Guru
Wiele lat temu miałem hp 930 i zamienniki noname jakoś tragiczna... potem combo canona orginał 100 zł za kolor 8 ml co wystarczał na 200 stron potem już tylko laser do dziś - to już z 10 lat będzie od kiedy przeszedłem na laser
|
|
|
#989 |
|
![]() |
a jakie tonery kupujesz?
|
|
|
|
|
|
#990 |
|
Guru
Black Point lub - raz na dłuższy czas - za czasów drukarki samsunga sam nabiałem - od kiedy mam HP to kupuję gotowe nowe koszt 30-40 zł starcza na 2500 stron czyli 5 ryz papieru - średnio
Nabijane za 10 - 20 zł można wyrwać. Jak samemu nabijasz to koszt 8 zł - starcza na dwa nabicia. W przypadku HP nie polecam - ciężko potem złożyć. Jak masz samsunga nabicie banał - dosłownie odkręcić dwie śruby i korek
Ostatnio zmieniany przez mgit : 03.06.2015 o godz. 20:35 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| drukarka, kupno, zakup drukarki |
|
|