![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie jest tak źle. Fakt, trochę trzeba zainwestować, jeśli wybiera się opcję ze stałym zasilaniem, ale wygoda jest nie do pobicia
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takiego kupilem :
http://content.epson.pl/product/alli...510w/index.htm Zamienniki po 10 PLN, oryginaly po 35. Wszystko robi przez WiFi (drukuje bezposrednio ze smartphone'a). Jakos wydrukow bardzo ladna. Acha, kseruje PIORUNEM :-)! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprawdziłem ten nowy tusz i.. pierwszy wydruk wyszedł mniej więcej tak jak stare.. Później dałem jeden w fotograficznej jakości i wyszedł już nieźle (na zwykłym papierze, więc bez cudów, ale też bez jaśniejszych pasków) i kolejne już wydaje się drukować poprawnie.
Więc chyba jednak tusz. Odeślę jutro i zobaczymy.
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To i ja sie dopisze. Umarl (na 90%) moj canon ip1500(mial juz czyszczonego pampersa, ale po tym zabiegu przezyl 6 miesiecy). Wydrukowal zapewne ok 2500stron. Obecnie juz nie drukuje nic - sprobuje jeszcze zamoczyc glowice w plynie.
Co obenie jest na "topie" - chodzi o to aby byly tanie zamienniki(nie system ciaglego zasilania i glowica nie szla sie kochac po 2-3tys. stron oraz aby nie trzeba bylo na niej drukowac raz w tygodniu.Co do drukarki to wymagan nie ma, ma drukowac i tyle, raczej sam tekst. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
atramentówki Brother DCP,
w agito masz ładnie posortowane i tanie co ją komu kupię, to zadowolony |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Zamienniki do Espona SX (czy jakos tak) chodza po 5zl sztuka.
|
|
|
#8 |
|
Guru
Ale jak patrze na B to tylko wielofunkcyjne, albo zle patrze
![]() http://www.agito.pl/komputery/urzadz...=1:74491|18:83 Przydaly by sie konkretne modele a nie serie. Wlsnie patrzylem na epsona sx115 - tani jak barszcz. Ale jak z glowica? Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 10.03.2010 o godz. 16:40 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Թ
chyba tak,
drukarki to tylko lasery mi tam skaner nie przeszkadza, mam osobny, ale tego z Brothera dobrze używa się jako szybkiej kopiarki, bez ładowania obrazu do fotoszopa |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
A model dokladnie i skad zaminniki - tez agito czy allegro?
Widze ze allegro i czy te zamienniki maja chipy? I jakij firmy brac Unink? Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 10.03.2010 o godz. 16:56 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Թ
zamienniki biorę z Allegro, od firmy z Rzeszowa, nie pamiętam nazwy sprzedawcy, ale mają dwa konta, na jednym taniej, na drugim drożej
tak, Unink ja biorę, dobre są, niektóre nalane mniej, inne więcej, ale przy tej cenie to wsio rybka oryginały i zamienniki chipów nie mają |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Ja tez kupuje w Rzeszowie
![]() http://allegro.pl/show_user.php?uid=5321500 Unink do epsona D88 od poczatku posiadania.
|
|
|
#13 |
|
Թ
ten sam
![]() Ale jak mówiłem, on ma jeszcze inne konto, teraz nie mam czasu szukać. Mój kumpel prowadzi większy handelek na allegro (7 pracowników do obsługi) i sprzedaje z kilku kont - ten sam towar w różnych cenach i co ciekawe normalne jest, że z wyższą ceną sprzedaje się podobnie albo i lepiej. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
To co byscie polecili ostatecznie, bo ceny tuszy podobne
tego brothera http://www.agito.pl/urzadzenia-wielo...l?attr=1:74491 czy jakiegos epsona. Cena do 300zl. I czy glowice sa lepsze niz w gowniatym canonie? |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Թ
Cytat:
A który z nich? Pewnie nie znajdziesz nikogo kto miałby BX3 Epsona i DCP365 Brothera. Epson dobry sprzęt robi... Popatrz w szczegóły, może któraś ma potrzebną tobie funkcję - ADF, LAN, wyświetlacz kolor itd |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| drukarka, kupno, zakup drukarki |
|
|