![]() |
To chyba i tak ta sama firma, ja ci podalem kto ma te same tusze, a nie ze amsz CISS kupic;)
|
hmmm
Cena troszkę za wysoka, mam już cissa w drukarce tylko potrzebuje tusze. wynalazłem coś takiego http://www.tusze.info/atrament-ink-m...l-p-96749.html Niem mam profilu do drukarki z obecnym tuszem, nie potrzebuje go bo fotki i całą resztę drukuje na swoje potrzeby ewentualnie rodziny więc nie zwracam uwagi aż nadto, ponadto do swojego aparatu Olympusa mam dedykowaną aplikację więc drukuje 2-3 kartki i ewentualnie koryguje lekko kolory i to wszystko. |
Od nich http://allegro.pl/ciss-do-epson-phot...742030246.html - maja ten sam szajs(jak mi sie skonczy czarny to potwierdze;) - w kazdym razie Chinczyk mial szary czarny;)
Masz moze jakis profil do swojej drukarki? |
Witam
Potrzebuje zakup tuszy w butelkach do systemu CISS dla drukarki EPSON Stylus Photo PX710W, obecnie jadę na Trigon ink. zakupiony zestaw od użytkownika "refillpoint_pl" z allegro, tylko widzę że już nic nie sprzedaje i w tym jest kłopot. Jaki zamiennik i gdzie można kupić tak aby nie wymieniać obecnego cissa a można by było dolać do obecnego. |
Zmieniając trochę temat, korzystał ktoś z zamienników asarto? Sporo osób się o nich dobrze wypowiada i się zastanawiam czy warto
|
14 postów? Drugie tyle skasowane z wiadomą treścią :rotfl:
|
14 postów w dwóch tematach związanych tylko z tym co "nie reklamujesz", A to daje do myślenia....
|
bardzo proszę, pisz, nie mam nic przeciwko temu, pytanie tylko czy jak coś napiszesz na temat danego producenta też mam uznać za reklamę tak?
|
Cytat:
Przyznaj się, jesteś ich handlowcem? |
rozumiem, że Ty jesteś specjalista od wszystkich tuszy i zamienników, ze wszystkich korzystałeś i na temat każdej marki jesteś w stanie coś napisać?
|
Czyli nie masz pojęcia o temacie. Twoje wypowiedzi można, w najlepszym wypadku, potraktować jako nieobiektywne i wprowadzające w błąd innych. Albo jako nachalną reklamę - jak ja to widzę.
Poczytaj sobie regulamin forum, co za to grozi w obu przypadkach. |
nie pisze tylko o tych z których korzystam i wiem jak się sprawują
|
Cytat:
|
Pożycz stówę.
|
skoro mam doświadczenie z konkretnymi zamiennikami to chyba mogę podzielić się swoją opinią?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19. |