![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
![]() |
ja na activ jetach drukowałam zdjęcia i jakość była bardzo dobra więc spokojnie na tych tuszach możesz drukować nawet zdjęcia.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() |
dzięki za radę, zamówiłem actis, podrukowałem trochę i jest ok, ze zdjęciami pewnie by było ciężko, ale tusz mi głównie do dokumentów będzie służył
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() |
zamienniki z allegro mogą się nie sprawdzić, sporo osób na te tusze z allegro narzeka, najlepiej idź do sklepu komputerowego i kup od ręki zamienniki, tak będzie najszybciej i najpewniej że dostanież dobry towar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() |
najważniejsze że dokonałeś wyboru mam nadzieje, żę będziesz zadowolony z wybranej marki.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() |
jak na razie po tych dwóch miesiącach prawie to jestem zadowolony, tusz jest ok. Co prawda drukuję jak na razie głównie dokumenty, czasami coś kolorowego się zdarzy ale jest ok.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() |
czyli jednym słowem przekonałeś sie do zamienników. czy w porównaniu z oryginałami widzisz jakieś znaczące różnice?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() |
ciężko mi stwierdzić czy jest jakaś istotna różnica, wydaje mi się że nie bo jakoś tam za bardzo na jakość wydruku nie zwracałem uwagi, nie zauważyłem żeby się coś rozmazywało, czy żeby zamiennik na krócej starczał
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 06.12.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A można używać zamienników nie mając drukarki?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() |
to było pytanie czy żart, wiesz co to zamienniki tuszy do drukarek i potrafisz wymienić chociaż kilku produccentów zamienników?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 06.12.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zastanawia mnie tylko jedno, czy to reklama albo jakaś jej forma.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spoglądając w przeszłość, szczególnie tę już przez GTW pokasowaną, jak najbardziej reklama - będzie.
Ale jesteśmy czujni, kolejna reklama = ban.
|
|
|
|
#12 |
|
![]() |
prywatna opinia, ale jeśli to tez reklama to ja już uważasz
ja wychodże z założenia że jeśli coś wiem to dlaczego nie miałabym się tym podzielić.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() |
skoro ludzie wypowiadają się w wątku "jaki tusz do drukarki wybrać?" nie spodziewałeś się ze nie padna nazwy konkretnych zamienników?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Muszę zakupić drukarkę atramentową (kolorowe zdjęcia muszą być możliwe do wydrukowania) do 300 zł. Jedynymi wyznacznikami są niezawodność i tania eksploatacja. Co w takim budżecie jest warte zainteresowania się?
Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
|
|
|
|
#15 |
|
![]() |
przy zakupie sugeruj się tym czy dostaniesz do drukarki zamienniki to ważne bo możesz przy zamiennikach sporo zaoszczędzić.
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Która konsole, jaki model itp... [?] | Mlody-San | Hardware | 98 | 22.01.2006 13:14 |
| Jaki Ups wybrać? | AS_Wywiadu | Off topic | 20 | 14.11.2002 13:47 |
| LAN w budynku. Jaki osprzęt ? | +++LeWaP+++ | Off topic | 18 | 29.10.2002 10:41 |
| Jaki kodek???? | Skoczy | DivX, Xvid, Matroska i inne | 4 | 02.08.2002 11:33 |
| Jaki napęd DVD uważacie godny polecenia oraz .... | reXXIm | Napędy optyczne DVD | 14 | 25.04.2002 16:48 |