![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A o co się rozchodzi? Mówiłeś, że jesteś zadowolony
![]() Twoje konto i posty nie są twoją własnością, tylko społeczności. A w sensie prawnym własnością podmiotu prowadzącego cdrinfo.pl Zrób ankietę w Śmietniku. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyłącz prąd w całym budynku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Albo je...nij komputer o ścianę. Konto na cdrinfo zniknie. Kadu też.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Թ
To jest obowiązek Moderatora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Թ
Niech sobie Regulamin Forum przeczyta, który to regulamin zobowiązał się przestrzegać własnoręcznie postawionym ptaszkiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Może już wystarczy co?
![]() |
#68 |
Banned
Data rejestracji: 17.10.2011
![]() |
Jaja sobie robicie i tyle,nie od tego jest takie forum co ma pomagać tylko proszę czytać wyżej jaką kulturę mają tu niektórzy, to nie jest pomoc komputerowa tylko cyrk- a ja mam taki cyrk wiecie gdzie- więc proszę - usunąć moje konto Panowie Mod. ! bo robicie z ludzi idiotów,*****i, itp ! USUWAĆ MI MOJE KONTO !!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mod to może ci najwyżej bana strzelić, poproś grzecznie admina cześku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Թ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
logged out
CDRinfo VIP
@pali wybacz ale ja twojego sposobu pisania totalnie nie łapie. Pokazałeś na zdjęciu dwa kółeczka, które mają symbolizować co? Wielkość serwerów Jabbera, różnicę serwera Googla a innych sieci?
Jeżeli tak to do czego to prowadzi? Dlatego są potrzebne cytaty aby odnieść się do konkretnego tekstu. Wolisz pisanie luzem bez związku? Ok. Tylko potem się nie dziw, że to jest niezrozumiałe.
![]() |
#72 |
Թ
Duży bąbelek to sieć googla.
Mały bąbelek to inne sieci. Dlatego M@X mówi, że googletalkowcy mogą gadać tylko sami ze sobą. Bo innych sieci jest bardzo, bardzo mało. I dlatego S2S na razie nie jest zaletą jabbera. Nie wiadomo też czy kiedykolwiek będzie to standard, tak jak mail. Mam 39 stopni. Nie wiem czy jasno. Ostatnio zmieniany przez pali : 17.09.2012 o godz. 00:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||||||
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Oznacza to, że osoba mająca konto np. na aqq.eu może porozmawiać z osobą, która ma konto na serwere Google! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiesz w ogóle co to znaczy S2S? To oznaczenie komunikacji Serwer 2/to Serwer - na polski, oznacza to, że serwer umożliwia wymianę obecności i wiadomości z innymi serwerami. Krótkie porównanie: serwer pocztowy Gmail jest częścią sieci serwerów pocztowych, ponieważ możesz z niego wysłać wiadomość do osoby, która ma konto na innym serwerze pocztowym np. o2.pl, wp.pl Cytat:
Cytat:
Cytat:
Od roku 2004 XMPP jest standardem komunikacji w czasie rzeczywistym. http://xmpp.org/xmpp-protocols/rfcs/
![]() |
![]() |
#74 | |
logged out
CDRinfo VIP
A to poniżej potwierdza to co napisałem wcześniej - Serwer Google jest otwarty na wiadomości z innych serwerów:
Cytat:
![]() |
![]() |
#75 | |
Թ
M@X umrze ze śmiechu...
Cytat:
No jaki standard, skoro większość świata olewa ten standard? ![]() A co do przedmiotu dyskusji, Bóg mi świadkiem, że po raz ostatni spróbuję; jeśli nie zrozumiesz,to zrobię Ci test myślenia abstrakcyjnego. M@X mówi zgodnie z prawdą, że Google Talk jest JEDYNYM DUŻYM KOMERCYJNYM WDROŻENIEM XMPP - a i tak niszowym! Stąd dla większości userów S2S nie jest żadną zaletą, bo nie mają na liście kontaktów nikogo spoza @gmail.com. Ty też napisałeś do gmail.com ![]() andy, zróbmy EOT Ostatnio zmieniany przez pali : 17.09.2012 o godz. 02:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Programy do nagrywania nie widzą nagrywarki | forresty | Napędy optyczne DVD | 2 | 04.12.2010 13:12 |
Jaki DARMOWY antywir, firewall polecacie??? | Nestorius | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 24.02.2008 15:48 |
Jakie programy do pakietowego nagrywania na DVD+RW? | kadi500 | DVD-Video | 2 | 28.11.2003 19:40 |
jakie download managery polecacie | -Sid-The-Rat=> | Off topic | 28 | 17.06.2002 17:21 |