![]() |
Jakie polecacie programy do Visty?
Witam,niedawno zrobiłem format komputera i chciałem się poradzić jakie programy polecacie do zainstalowania które nie pobierają dużo pamięci?chodzi mi głównie o komunikatory,program do wypalania płyt itp.Pozdrawiam.
|
Kadu, CDBurnerXP.
|
no takie działające będą najlepsze ;)
a większość działa tylko musisz sobie wybrać względem upodobań :) |
Cytat:
- AQQ Wypalanie płyt: - ImgBurn |
Posiadam płytę jak kupiłem komputer- Samsung DVD Writer na której jest Nero Expres 6 ale nie wiem czy go zainstalować czy jakiś program do wypalania jaki mi polecacie,ważne żeby dobrze wypalał i nie pobierał dużo pamięci. Komunikator chyba się zdecyduję na Kadu,poprzednio miałem GG10 ale zbyt wolno chodził, a jaki program zamiast winampa?
|
iTunes?
;-) |
Foobar. :tak!:
|
Cytat:
Nie wszyscy Cię znają, więc podkreślę, że mówisz to żartobliwie, ironicznie... |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam już AQQ oraz VLC media player,teraz Nero czy programy które mi polecacie?co sądzicie o Nero6 ?
|
ImgBurn i żadnego Nero nie trzeba, za mało potrafi.
|
Nero 6 nie zainstalujesz na Vista. Musi być 7 w górę.
Zresztą Nero poszło w numerki i nic ciekawego już nie wnosi. Dodatkowo trzeba bulić. Więc instaluj ImgBurn lub Ashampoo Burning Studio i Elements, wszystkie darmowe. Linki do ashampoo są tutaj: http://forum.cdrinfo.pl/f57/ashampoo...a-darmo-87549/ |
Zainstaluję ImgBurn lub BurnAware Free,jak wspominałem ważne aby program dobrze wypalał płyty,przed formatem miałem jednak Nero6 i również Nero7 Essentiales nawet bardzo dobrze wypalał ale po kilku miesiącach ciągle występował komunikat aby zakupić ten program,a reszta pakietu nie działała wogóle oraz Nero przestał już tak dobrze wypalać płyty tylko narobił mi dużo błędów w sytemie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:20. |