![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
W moim HTC Hero (android) są do wyboru profile. Ale, żeby jakiś wybrać to trzeba się połączyć z danym urządzeniem. A tel łączy domyślnie z zestawem słuchawkowym bluetooth (rozmowy). Jak klikam "połącz profil multimedialny" to wywala błąd
Chciałem sobie zainstalować nowszego androida ale to już wyższa szkoła jazdy jest )Dzisiaj jeszcze potestuję. Zobaczymy jak to będzie :/ A przyznać muszę, że słuchawki solidnie wykonane i ładnie grają (jak grają )
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
Witam
Poszukuję słuchawek z mikrofonem, przede wszystkim do komputera. Kwota, jaką chcę na nie przeznaczyć to +/- 200zł. Na chwilę obecną znalazłem dwa interesujące mnie modele: http://allegro.pl/item926675189_plan...lantro_pl.html http://allegro.pl/item936842202_sluc...1_headset.html To już tak trochę po bandzie...: http://allegro.pl/item923559823_nowo...er_gratis.html Przyznam się szczerze, iż za bardzo się na tym nie znam, ale wydaje mi się, że do 200zł dość dobre słuchawki da rade kupić? Co sądzicie o tych, które biorę jako ewentualność, bądź też możecie coś innego polecić? Pozdrawiam
|
|
|
#4 |
|
noob
![]() |
Jak o rozmowy głosowe idzie, to raczej Team Speak, Ventrillo, lub gry. Skype'a nawet nie posiadam na moim kompie
![]() No i chodzi o jakość dźwięku - do gier, muzyki, ewentualnie filmów.
|
|
|
#5 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do rozmow obojetnie w jakim programie to po prostu najtansze
jezeli jednak w gre wchodza gry, to juz troche trudniej, ja bym nizej Logitecha nie schodzil, w tej cenie mozesz miec bezprzewodowki spokojnie ![]() np cos z tych, ale raczej Koss lub Sennheiser http://www.mymemory.co.uk/Gaming-Headphones albo bezprzewodowki np Jabry |
|
|
|
|
|
#6 |
|
noob
![]() |
http://shop.philips.co.uk/servlet/Co...ctID=165141300
Co o tym sądzicie? Niestety nie znalazłem żadnych testów tych słuchawek. Na allegro jakiś typ za 210zł ma je wystawione i się bardzo nad nimi zastanawiam... Warto?
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
wczoraj braku zakupilem sennheiser hd 202. 79 zł w euro rtv.
powiem wam ze graja bardzo dobrze. nawet przy glosnym sluchaniu dzwiek jest czysty. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
noob
![]() |
Ostatecznie zakupiłem również Sennheisery, tyle że HD 555. Również w RTV euro. Pierwsze wrażenie - genialne :-) Słuchawki grają bardzo czysto, przy wysokich dźwiękach również. Co ciekawe - na necie, w rtv itd słuchawki stoją po 300zł. Byłem w media markt, gdzie miałem możliwość ich odsłuchu i zonk - słuchawki kosztowały tam 550zł!
DO słuchawek mikrofonik oczywiście dokupiony osobno - Zalman ZM-MIC1.Na jego temat sie jeszcze nie wypowiem, czekam, aż do mnie dotrze
|
|
|
#9 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te słuchawki kosztują ok. 300 złotych (ostatnio widziałem promocję w jednym sklepie za jakieś 260-270), a ta cena w Media Markcie to (jak zresztą wiele innych) wzięta z kosmosu.. Chociaż akurat we Wrocławskich o ile pamiętam, były chyba po jakieś 370-380.
W każdym razie ja sobie swego czasu również te słuchawki sprawiłem i jestem z nich zadowolony. Nie są jednak idealne, ale dla mnie stanowią optymalny kompromis pomiędzy ceną, jakością dźwięku, a wygodą. Po przejrzeniu kilkudziesięciu różnych modeli, zdecydowałem się na te i nie żałuję.
|
|
|
#10 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale te słuchawki używasz do słuchania muzyki czy tylko do Skype ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
noob
![]() |
Do skype bez dokupienia mikrofonu nie poużywasz ich
Słuchawki te mają być do gier, filmów, muzyki - słowem, wszystkiego. Mikrofon przydatny przede wszystkim do gier.
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2010
![]() |
Gość coś nie pisze czy mają być z mikrofonem czy bez.
|
|
|
|
![]() |
|
|