![]() |
Jakie Słuchawki?
Potrzebuję osoby która zna się na słuchawkach i poleci mi coś konkretnego do max 300 zł. Firma jest mi obojętna, słuchawki nauszne, zamknięte i tu się kończą moje wymagania. Po prostu maja grać pięknie. Słuchawki będą wykorzystywane do pc i wieży, tyle. Przede wszystkim żeby to grało na wysokim poziomie.
Bardzo prosze o radę i z góry thx. Pzdr :D |
Zamiast tej osoby, zalecam przeszukanie forum, bo by***322;o wiele razy. :P
http://img206.imageshack.us/img206/8...ek01jq8.th.jpg |
Leniwiec ze mnie :P
W kazdym razie dzieki |
|
@joujoujou
Wszystko ***322;adnie - tylko poka***380; mi post, w kt***243;rym kto***347; poleca konkretne s***322;uchawki ZAMKNI***280;TE? |
Cytat:
No widzisz, ja te***380; nie. :nie!: To po diab***322;a nam nowy temat o s***322;uchawkach? || Jakby nie mo***380;na si***281; by***322;o podczepi***263; pod istniej***261;cy? :idea: Czy w temacie kt***243;rego***347; z nich jest napisane NIEZAMKNI***280;TE ? H***281;? :> A pewnie zaraz tutaj b***281;dzie zamkni***281;te. :gerda: http://forum.cdrinfo.pl/images/pl/bu...readclosed.gif :banan: |
@Creew
najlepiej szukać słuchawek półotwartych - mają najlepsze walory brzmieniowe polecałem kiedyś coś takiego i moje zdanie w tej kwestii nie uległo zmianie, ich cena to jednak przynajmniej dwa razy tyle ile chcesz przeznaczyć :( pozdrawiam |
hmm, widze ze Creew@ zapytal a tu tylko rady "bylo poszukaj"
ale chlopak ma szczescie w nieszczesciu joujoujou@ o takich rodzajach sluchawek to nie bylo :D albo cena przewyzszajaca portfel - Arepo@ nie znasz jakis tanszych? :> chetnie sie tez dowiem jakie sluchawki - sam mam chrapke na bezprzewodowe sennheiser'y ... ale nie wiem jakie ale jak zauwazyl MaciejT@ - to forum ale nie tu ... :mruga: |
@Alex69: Juz raz doradzilem Ci w kwestii sluchawek.
Niech bedzie i drugi: zadnych bezprzewodowych :ysz: |
Cytat:
ale szukam takich 'bezproblemowych' - nie wydaje mi sie by az tak odbiegaly od normy - no cos kosztem czegos ... btw kilka razy kabel/wtyk urwalem :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wiem jednak, że cena jest problemem (dla kogo nie jest ?), dlatego wszystkich zainteresowanych odsyłam do tego rankingu ... pozdrawiam |
thx Arepo@ fajne opisy :)
Cytat:
|
Cytat:
Po domu mozna chodzic z przenosnym playerkiem i Koss Porta Pro na glowie :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:30. |