![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
powiem krótko - Logitech
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Microsoft Natural Multimedia Keyboard
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Cytat:
!!!Witam!!! drogi laserz powiedz mi jak sie dokladnie nazywa taki zestawik...... .....i czy byl razem, w sensie ze to byl poprostu zestaw czy w KŚ wygrales takiego szczura i jeszcze klawiature....... ......zwrucilem uwage na myszke ttttaaaaaaaa jest strasznie wygodna..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.11.2002
![]() |
co powiecie na to cudo?
![]() cena niestety zabija ![]() $100 http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...duct_Code=4176
![]() |
#20 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Eee.. tam. Podswietlany bajer i nic wiecej. Ja tam wole ergonomiczne klawiatury... jak dla mnie Microscoftu rulez, tuz za nim Logitech.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
też uważam że klawiatura ergonomiczna rulez! sam mam chicony ale ją sobie chwalę, nie jest to może full wypas, ale jestem z niej zadowolony i każdemu polecam klawiaturę ergonomiczną. naprawdę warto. przy zmianie kompa może zmienię ją na coś nowszego [marzy mi się logitech]. a i dla mnie ważne aby na klawiarurze przyciski ins home pgup nie byly zbyt blisko kursorów i pause scroll lock i prnt screen. bardzo mi to przeszkadza gdy korzystam z innej klawiatury i przy pejdżowaniu w dół lub w górę lub homowaniu lub też endowaniu nie trafiam od razu w te klawisze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Natomiast co do wczesniejszego zdjecia to mi to wyglada podobnie do tych zwijanych klawiatur (ktore w ogole mi sie nie podobaja).
![]() |
![]() |
#23 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.11.2002
![]() |
Cytat:
Nie musiałbyś snuć bezpodstawnych domysłów co do jej jakości i budowy. Poza tym każdy ma swoje przyzwyczajenia i gusta. Co do wielkości klawisza enter - zgadzam się z przedmówcą (backspace już mniej). Osobiście używam Chicony za 25 zet i jestem wniebowzięty 8) ^_^ Pozdro dla czytających uważnie ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odśnieżę stary temat, moja klawiatura Logitech zużywa się w potwornym tempie. Kupić Della, czy co kupić? Nie musi być bezprzewodowa, nie musi mieć bajerów, prosta i trwała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stukam w Microsoft digital media keyboard 3000. Na usb, ma kilka programowalnych przycisków, stary, dobry, normalny rozmiar, cholernie wygodna, niskie przyciski, ale z wyraźnym skokiem i odpowiednią siłą nacisku. Młócę w nią już drugi rok, a zachowuje się jak nówka. Polecam, niedroga, dałem za nią ok. 60 zł.
http://www.google.pl/search?q=Micros...w=1916&bih=986 Ostatnio zmieniany przez Reetou : 09.11.2012 o godz. 20:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mój typ, od 5 lat zużywam dwie rocznie
Microsoft Curve Keyboard 2000 ![]() Średni skok, średnio głośna. Jak dla mnie ideał. Szybko żużywa się, ale ja strzepuję popiół do środka, dużo piszę i chyba mocno walę w klawisze. Kupuję na Allegro od jakiejś firmy z Lublina, za 52 zł, wersja OEM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
Sam bym taką kupił (miałem dwie w rękach i mam o nich dobrą opinię), ale mój jakiśtamGenius uparcie nie chce się od kilku lat rozpaść i po prostu nie chce mi się wymieniać sprzętu, który nie wykazuje niemal żadnych oznak zużycia (prawy alt jest już nieco wyślizgany, ale trzeba się przyjrzeć żeby to zauważyć) i sprawuje się bez zarzutu przez cały czas użytkowania. Cytat:
![]()
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Jarson : 09.11.2012 o godz. 20:30 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akrylowa standardowa klawiatura Apple:
http://mojpierwszymac.pl/img/2008/03...tura-apple.jpg wlaśnie taka klawisze się już wytarły, zrobiła się ....hmmm...szarobura od brudnych paluchów ale działa. Skok idealny, lekka (w klawiszach), pasuje mi. Do tych plaskatych nowych, nie mogę się wcale przyzwyczaić. Jakieś takie technokratyczne zbytnio są one. Chyba za duży obrazek walnąłem ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 10.11.2012 o godz. 10:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|