Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.02.2003, 18:50   #16
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
powiem krótko - Logitech

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.02.2003, 01:50   #17
Martin_TP
Kitty loves Agit! =^_^=

Data rejestracji: 25.11.2002
Martin_TP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Microsoft Natural Multimedia Keyboard
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Klawiatura - Jaka???-1031519353550whal294.jpg  
Martin_TP jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.02.2003, 13:18   #18
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !

Ja mam taki zestawik - wygrałem w konkursie KŚ

Jestem bardzo zadowolony

!!!Witam!!!

drogi laserz powiedz mi jak sie dokladnie nazywa taki zestawik......
.....i czy byl razem, w sensie ze to byl poprostu zestaw czy
w KŚ wygrales takiego szczura i jeszcze klawiature.......

......zwrucilem uwage na myszke ttttaaaaaaaa jest strasznie wygodna.....
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2003, 00:31   #19
Fikander
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 22.11.2002
Fikander zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
co powiecie na to cudo?

cena niestety zabija
$100
http://www.crazypc.com/Merchant2/mer...duct_Code=4176
Stary 20.02.2003, 00:36   #20
Martin_TP
Kitty loves Agit! =^_^=

Data rejestracji: 25.11.2002
Martin_TP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Eee.. tam. Podswietlany bajer i nic wiecej. Ja tam wole ergonomiczne klawiatury... jak dla mnie Microscoftu rulez, tuz za nim Logitech.
Martin_TP jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2003, 00:57   #21
przemas
wafel

Data rejestracji: 05.12.2000
przemas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
też uważam że klawiatura ergonomiczna rulez! sam mam chicony ale ją sobie chwalę, nie jest to może full wypas, ale jestem z niej zadowolony i każdemu polecam klawiaturę ergonomiczną. naprawdę warto. przy zmianie kompa może zmienię ją na coś nowszego [marzy mi się logitech]. a i dla mnie ważne aby na klawiarurze przyciski ins home pgup nie byly zbyt blisko kursorów i pause scroll lock i prnt screen. bardzo mi to przeszkadza gdy korzystam z innej klawiatury i przy pejdżowaniu w dół lub w górę lub homowaniu lub też endowaniu nie trafiam od razu w te klawisze
przemas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2003, 07:36   #22
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
przemas napisa***322;(a)
też uważam że klawiatura ergonomiczna rulez! sam mam chicony ale ją sobie chwalę, nie jest to może full wypas, ale jestem z niej zadowolony i każdemu polecam klawiaturę ergonomiczną. naprawdę warto. przy zmianie kompa może zmienię ją na coś nowszego [marzy mi się logitech]. a i dla mnie ważne aby na klawiarurze przyciski ins home pgup nie byly zbyt blisko kursorów i pause scroll lock i prnt screen. bardzo mi to przeszkadza gdy korzystam z innej klawiatury i przy pejdżowaniu w dół lub w górę lub homowaniu lub też endowaniu nie trafiam od razu w te klawisze
Ja takie przyzwyczajenia jak najbardziej rozumiem. Ja na przyklad nie trawie klawiatur z waskim Backspace-m (szerokosci zwyklego klawisza) i z malym Enterem. O wiele mniej wygodnie mi sie wtedy pisze

Natomiast co do wczesniejszego zdjecia to mi to wyglada podobnie do tych zwijanych klawiatur (ktore w ogole mi sie nie podobaja).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2003, 11:38   #23
Fikander
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 22.11.2002
Fikander zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
Natomiast co do wczesniejszego zdjecia to mi to wyglada podobnie do tych zwijanych klawiatur (ktore w ogole mi sie nie podobaja).
No cóż, gdybyś poszedł za podanym przeze mnie odsyłaczem mógłbyś zobaczyć test klawiatury, której fotke zamieściłem.
Nie musiałbyś snuć bezpodstawnych domysłów co do jej jakości i budowy.

Poza tym każdy ma swoje przyzwyczajenia i gusta.
Co do wielkości klawisza enter - zgadzam się z przedmówcą (backspace już mniej). Osobiście używam Chicony za 25 zet i jestem wniebowzięty 8) ^_^

Pozdro dla czytających uważnie
Stary 20.02.2003, 18:51   #24
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Fikander napisa***322;(a)
No cóż, gdybyś poszedł za podanym przeze mnie odsyłaczem mógłbyś zobaczyć test klawiatury, której fotke zamieściłem.
Nie musiałbyś snuć bezpodstawnych domysłów co do jej jakości i budowy.

Poza tym każdy ma swoje przyzwyczajenia i gusta.
Co do wielkości klawisza enter - zgadzam się z przedmówcą (backspace już mniej). Osobiście używam Chicony za 25 zet i jestem wniebowzięty 8) ^_^

Pozdro dla czytających uważnie
ok, przyznaje sie do bledu, nie zauwazylem linku. Zaraz to nadrobie

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2012, 19:29   #25
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Odśnieżę stary temat, moja klawiatura Logitech zużywa się w potwornym tempie. Kupić Della, czy co kupić? Nie musi być bezprzewodowa, nie musi mieć bajerów, prosta i trwała.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2012, 20:11   #26
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Stukam w Microsoft digital media keyboard 3000. Na usb, ma kilka programowalnych przycisków, stary, dobry, normalny rozmiar, cholernie wygodna, niskie przyciski, ale z wyraźnym skokiem i odpowiednią siłą nacisku. Młócę w nią już drugi rok, a zachowuje się jak nówka. Polecam, niedroga, dałem za nią ok. 60 zł.

http://www.google.pl/search?q=Micros...w=1916&bih=986

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 09.11.2012 o godz. 20:15
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2012, 20:24   #27
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Mój typ, od 5 lat zużywam dwie rocznie

Microsoft Curve Keyboard 2000

Klawiatura - Jaka???-ms.jpg

Średni skok, średnio głośna. Jak dla mnie ideał.
Szybko żużywa się, ale ja strzepuję popiół do środka, dużo piszę i chyba mocno walę w klawisze.

Kupuję na Allegro od jakiejś firmy z Lublina, za 52 zł, wersja OEM.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2012, 20:24   #28
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Stukam w Microsoft digital media keyboard 3000. Na usb, ma kilka programowalnych przycisków, stary, dobry, normalny rozmiar, cholernie wygodna, niskie przyciski, ale z wyraźnym skokiem i odpowiednią siłą nacisku. Młócę w nią już drugi rok, a zachowuje się jak nówka. Polecam, niedroga, dałem za nią ok. 60 zł.

Tak jest. Bardzo udany model, w bardzo przyzwoitej cenie.

Sam bym taką kupił (miałem dwie w rękach i mam o nich dobrą opinię), ale mój jakiśtamGenius uparcie nie chce się od kilku lat rozpaść i po prostu nie chce mi się wymieniać sprzętu, który nie wykazuje niemal żadnych oznak zużycia (prawy alt jest już nieco wyślizgany, ale trzeba się przyjrzeć żeby to zauważyć) i sprawuje się bez zarzutu przez cały czas użytkowania.

Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Mój typ, od 5 lat zużywam dwie rocznie

Microsoft Curve Keyboard 2000

Załącznik 60714

Średni skok, średnio głośna. Jak dla mnie ideał.
Szybko żużywa się, ale ja strzepuję popiół do środka, dużo piszę i chyba mocno walę w klawisze.

Kupuję na Allegro od jakiejś firmy z Lublina, za 52 zł, wersja OEM.
No właśnie skoro udaje Ci się dwie rocznie zużyć, to jednak jest wynik Kiedyś podobały mi się te skurviałe (znaczy - zakrzywione), jako że wygodnie pisze się na nich "prawidłowo", ale że nauczyłem się pisać po amatorsku za młodego i do dziś dnia inaczej nie potrafię (choć oczywiście tempo mam porównywalne do pisania wszystkimi dziesięcioma palcami, jednak lata wprawy robią swoje), to przestało to dla mnie mieć znaczenie.

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 09.11.2012 o godz. 20:30
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.11.2012, 23:38   #29
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości

A ten kawał plastiku z przodu to na robić za podparcie dla rąk, czy za jakiś przeskadzacz?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.11.2012, 00:16   #30
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Akrylowa standardowa klawiatura Apple:
http://mojpierwszymac.pl/img/2008/03...tura-apple.jpg
wlaśnie taka
klawisze się już wytarły, zrobiła się ....hmmm...szarobura od brudnych paluchów ale działa.
Skok idealny, lekka (w klawiszach), pasuje mi.
Do tych plaskatych nowych, nie mogę się wcale przyzwyczaić.
Jakieś takie technokratyczne zbytnio są one.

Chyba za duży obrazek walnąłem
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 10.11.2012 o godz. 10:41
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: