![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Klawiatura niezla ![]() Jestem zwolennikiem ciezkich wysokich klawiatur typu ![]() Po prostu co kto lubi. W Maczku mam klawiature MacCally duza i ciezka, oryginalna Apple trzymam na zas, jest malenka i lekka, mimo ze doskonale przykleja sie do podloza, mam wrazenie ze zaraz mi sie przesunie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
właśnie. co kto lubi. ja mam takiego Logitecha i pisze się na nim tak samo jak na droższym wypasionym/bezprzewodowym/z wodotryskiem
![]() ![]() Załącznik 38240 Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
ciapek@ o tak flat jest bardzo wygodny
ostatnio mialem problem u kumpla bo musialem cos napisac na zwyklej - o boshe dramat z tanich klawiatur polecam BTC nie do zarabania a w przyplywie zlosci mozna roztrzaskac o biurko ![]() a z tych drozszych to polecam ![]() albo tansza ![]() jednyna wada tych zestawow jest rolka w mysz ... do grania kompletnie sie nie nadaje ![]()
![]() |
#19 |
Herbaciarz^^
Data rejestracji: 19.09.2008
![]() |
Witam, nie chcąc zakładać nowego tematu piszę tutaj
![]()
![]() |
|
|