![]() |
Odinstaluj IE 8
|
tak do 8 ;/ no własnie a ja się na tyle nie znam, żeby to zrobić samemu ;/ daltego tutaj pisze
|
A aktualizacja IE pewnie do ósemki? :>
Coś mi się zdaje, że komunikatory jadące na silniku IE wykładają się na "nowym" silniku - ewentualnie M$ dodał jakieś zabezpieczenie uniemożliwiające innym aplikacjom korzystanie zeń - ale to już zapewne można wyłączyć gdzieś w opcjach (nie mogę sprawdzić, bo nie mam IE8). |
skype działa ale tlen, gg , stefan (od interi zamiast gg) nie działają nie chcą się włączyć ;/
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miranda, skype, aqq, msn, yahoo, wtw, evermotion, tlen itd. też? |
komunikatory nie działają ;/
witam. Mam nadzieje że to jest dobry dział na to co chcę napisać;)
a więc mam problem bo po zaktualizowaniu explorera przestało mi działać gg/stefan i wszystkie kompunikatory i nie wiem jak i co zrobić aby działały jak należy, gdy je włączam to w menadżerze zadań jest pokazane że gg czy coś innego jest włączone, ale się nie pojawiają ... |
Jest tlen na MacOS'a i wspiera XMPP ;)
|
Proponuję zobaczyć, jak rozwinął się komunikator WTW:
http://k2t.eu/ Na razie nie mam zamiaru używać niczego innego :-). |
Cytat:
Podoba sie :) |
|
Zrób screena i wklej na forum.
Ale pewnie został zablokowany z uwagi na: Cytat:
|
czy moze mi ktos pomuc z zalozeniem nowego postu? ;/ rozumiem ze w lewym gornym rogu powinno byc NOWY TEMAT ale u mnie tego nie ma! ;/ gdzie ot moze byc ?
|
|
To ja ladnie poprosze o stronki z "gotowymi" mirkami, ewentualnie podzieli sie ktos swoja - bo moja dostala nozek i poszla, a nie chce mi sie bawic w konfiguracje od nowa;) Wazne by byl tlen,gg - a glownie aby wszystkie skiny, ikonki i statusy byly z protokoloami sobie poradze i wszystko na jasnym tle;)
|
Na Wykopie też macie o WTW: http://www.wykop.pl/link/140369/wtw-by-kaworu .
Jeśli ktoś chce pomóc w nagłośnieniu komunikatora, to wie co robić... ;-) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:53. |