![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Zapytajcie się w pokoju konferencyjnym AQQ: pomoc@conference.aqq.eu
|
W starej dobrej pierwszej wersji tak było i między innymi z tego względu używałem programu. Potem stworzyli tą nową wersję, do której już nie mogłem się przekonać. Póki się dało używałem jeszcze starej, choć był problem z reklamami, które odwoływały się do starych linków i potrafiły zawiesić program. Potem już w ogóle przestało mi to działać.
Jeśli coś się w ostatnim czasie nie zmieniło, to podejrzewam, że nie ma już takiej opcji. |
U mnie na AQQ2 wyświetla godzinę odebrania, nie wysłania. :sciana:
|
u mnie się wyświetla na AQQ2 właściwa data i godzina w wiadomościach napisanych jak mnie nie było.
|
ale dopiero wieczorem to uczynię
mam jakąś najnowszą wersję, sam program mi sie apdejtuje ;) |
Normalnie się wyświetla w taki sposób, że np. teraz włączam i dostaję wiadomość z aktualną godziną.
A chciałbym wiedzieć, kiedy ktoś to wysłał. Przejrzałem niby opcje, ale nic takiego w oczy mi się nie rzuciło. Chyba, że by to było od stylu zależne? |
Cytat:
sprawdzę, ale chyba sie wyświetla :hmm: |
Używa ktoś AQQ?
Da się jakoś ustawić, żeby w sytuacji, kiedy kto wysłał do mnie wiadomość, kiedy mnie nie było, po włączeniu komunikatora wyświetliła się data/godzina, w której ta wiadomość została wysłana zamiast obecna godzina (otrzymania)? |
Aż chyba w końcu wypróbuję na dobre tę Mirandę całą. :)
|
Wtyczka GG do mirandy od wczoraj obsługuje dwa nowe statusy i opisy do 255 bajtów. Można ją pobrać stąd - kompilacja własna z SVN
|
Nasza-Klasa z własnym komunikatorem już niebawem
http://www.internetstandard.pl/news/347605...z.niebawem.html |
Cytat:
Jeśli natomiast chcemy mieć obsługę GG 8.0 i bardziej rozbudowany solidniejszy program to polecam AQQ 2.x. |
Toż to niezgodne z regulaminem :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |