![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Do Mirki jest fajny (zabytkowy, ale działa) plugin antispam. Mam numer jeszcze z czasów gdy GG nazywało się SMS Express (służył do wysyłania SMSów przez net) i było w fazie beta. Przez te cztery cyferki pewnie pojawiałem się w każdym wyniku wyszukiwania i spamu dostawałem kilka na godzinę. Zainstalowałem antispama - i luz. Działa w ten sposób, że gdy ktoś zagaduje, a nie mam go w kontaktach, to u mnie nie widać, że zagadał. A on dostaje zdefiniowaną przeze mnie automatyczną odpowiedź na którą trzeba odpowiedzieć określonym tekstem (może być też test na inteligencję w postaci jakiejś zagadki ;) ). Dopiero jak ktoś odpowie prawidłowo, to ja widzę "masz wiadomość" :) Super sprawa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ponieważ mało mnie to obchodzi a spamują nagminnie.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
buhaha.
|
Witam! Nie wiem gdzie ten mój problem napisać więc piszę go tutaj. Mój problem dotyczy odbioru obrazu z kamery internetowej w Skype. Czy można widzieć obraz z kamery internetowej osoby z którą się rozmawia, gdy ja nie mam kamery. Nie wiem jak skonfigurować Skype. Czy jest taka możliwość, to prosił bym o podpowiedź jak to zrobić. Za odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam.
|
Cytat:
Program zachowuje sie przewidywalnie. |
Używa ktoś z Was Kadu na Windows? Dzisiaj zainstalowałem, jak na razie jestem pod pozytywnym wrażeniem ;)
|
Jeśli ktoś testuje betę 7 tlena, to odradzam instalację dzisiejszej aktualizacji.
W logu zmian jest poprawa stabilności. W praktyce wygląda to tak, że po kliknięci na dowolny kontakt w oknie tlena aplikacja wywala się :haha: |
To tlena sobie przetestuj...
|
Cytat:
Interesuje mnie to: -import/eksport kontaktów z/do pliku/serwera gg -lista kontaktów bez zakładek -rozmowy bez zakładek -opisy pod kontaktami -przesyłanie plików -wklejanie obrazków -powiadamianie o dostępności/dźwięk/dymek -powiadamianie o wiadomości/dźwięk/dymek -historia rozmów -emotikony -ban a z szaleństw to oczywiście emotki z gg :fiu: Generalnie wykładnią ideału dla mnie jest GG 7 (wiem powtarzam się:D ) wszystkie dalsze wersje/buildy są coraz gorsze. Napisz mi, że to ma instalka a od razu przetestuję :) |
AQQ też daje radę. :taktak:
|
Wlasnie, akurat do gg, jabbera i paru innych jest odrazu w instalatorze:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |