![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
<<NO COMMENTS>>
![]()
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Zeropostowiec
Data rejestracji: 12.09.2005
![]() |
@ndy można prosić o tego twojego skina do Konnekta?
A przy okazji mam problem bo nie mogę zmieniać skinów w Konnekcie. Wybieram skórkę w menu, klikam ok a tu lipa... nic się nie zmienia. Ostatnio zmieniany przez Arcadio : 11.10.2005 o godz. 19:22 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
@Arcadio http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...postcount=1608
Cytat:
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 11.10.2005 o godz. 19:36 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Ok. Juz dziala, tylko nie Orange Multix Box tylko zwykle ,samo Orange.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zeropostowiec
Data rejestracji: 12.09.2005
![]() |
Aaaaa... już wiem. Konnekt przyjmuje taki styl jaki ma Windows.
A ten royal four to jak się instaluje? Mam już jeden shell pack zainstalowany - czy to nie zaszkodzi? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy jest może jakaś paczka z ikonami do Konnekta z nowego GG? Wysyła mi ktoś co chwila jakąś, a ja tylko napisy widzę. Przydałoby się je zainstalować.
|
|
|
#8 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Dzięki, zaraz spróbuję zainstalować
|
|
|
#10 |
|
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Miranda
witam, temat mial byc o komunikatorach, a tu widze ze 99% z Was uzywa konnekta;
mimo ze konnekt to niezly soft, postanowilem 'nawrocic' Was na Mirande ![]() dlaczego? instalka mirandy jest smiesznych rozmiarow (ponizej 1MB), na stronie domowej jest obecnie dostepnych ponad 1500 wtyczek, codziennie sa aktualizowane i dodawane sa nowe, program prawie nie zuzywa zasobow systemu ja Miranda lacze sie do 7 sieci (aim, gg, icq, qq, msn, tlen, yahoo), wszystkie protokoly dzialaja wysmienicie, program posiada niesamowita ilosc opcji (po sciagnieciu odpowiednich wtyczek), ktorych nie maja inne multikomunikatory, a na wet oryginalne klienty P O L E C A M
|
|
|
#11 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
.. wybacz stary, ale konnekt jest funkcjonalny, prosty, szybki... do tego ma znakomite "wstawianie" screenshot'ow bezposrednio w oknie rozmowy.. nic wiecej komunikatorowi nie potrzeba.. ma cos takiego miranda? jesli tak - moze pomysle nad zmiana.. Moze podasz jeszcze jakies argumenty, ktore by mnie do niej przekonaly? Przy konnekcie obciazenia tez duzego nie widze, wiec w tym celu nie bede sie przesiadal.. pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
try a run, try a hide...
![]() ![]() |
Cytat:
regularnie korzystam z aim, gg, msn, tlen z reszty rzadziej czy miranda wstawia zrzuty? hmmm... jeszcze nigdy nie bylo mi to potrzebne, sprawdzilem plugin, ktorego ja uzywam do rozmow nConvers moze wyslac obrazek, ale nie w oknie chatowania; sa dostepne takze inne wtyczki odpowiedzialne za rozmowy, moze one potrafia argumenty? funkcjonalnosc zalezy od zainstalowanych wtyczek, dla mnie to najwiekszy 'plus'- mam to czego chce, nie to co dali programisci kilka ciekawych opcji w mojej konfiguracji (czyt. pluginami) *blokowanie uzytkownikow- mozna byc zawsze 'dostepnym' lub 'niedostepnym dla danego uzytkownika *personalizacja powiadomien- dla kazdego uzytkownika mozna ustawic osobne powiadomienia dzwiekowe kiedy ten jest 'online', 'offline', 'away' itd... *automatyczne odpowiedzi- niby standard, ale jest mozliwosc 'pozostawiania' wiadomosci uzytkownikom w sieciach normalnie tego nie obslugujacych (potrafi to TYLKO Miranda)+ wysylanie automatycznych odpowiedzi do konkretnych uzytkownikow w okreslonej sytuacji *antyspam- jedena z najlepszych wtyczek; blokuje wiadomosci reklamowe od uslugodawcy protokolu np. z tlenu + blokowanie wiadomosci od uzytkownikow, gdy wystepuja w nadchodzacej wiadomosci okreslone slowa itp... (mozna tworzyc swoje reguly) *szyfrowanie wiadomosci- polaczenia ssl, szyfrowanie przesylanych plikow *avatary- wyswietlanie avatarow na liscie kontakto i w oknie rozmowy (gdy siec obsluguje np. aim, msn) *wspomne tylko jeszcze o dowolnej personalizacji kazdej ikony, dowolnym ukladaniu listy kontaktow, efektow dzwiekowych, doborze koloru i czcionek dla kazdego elementu to tylko kilka mozliwosci "mojej" wersji Mirandy, przedstawilem okolo 15% tego co 'ona' potrafi
|
|
|
|
#13 |
|
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
Dobra zainstalowałem mirande i mam pytanie:
jak ustawic by opisy na GG były widoczne odrazu, a nie po najechaniu myszka?
|
|
|
#14 | |
|
try a run, try a hide...
![]() ![]() |
Cytat:
pobierz wtyczke Modern Contact List Layered (odpowiada za wyglad listy kontaktow), w opcjach wybierz Kontakty>Row items, ta opcja mozna ustawic wyswietlanie rzedow pod 'kontaktem'; klikasz zakladke 'Second line' i zaznaczasz 'Show second line', to wszystko
|
|
|
|
#15 |
|
Znudzony
Data rejestracji: 29.01.2005
![]() |
Dzięki, działa wszystko
![]() I mam jeszcze dwa pytania: jakie są jeszcze przydatne wtyczki?? i dlaczego jak robie się niedostępny to automatycznie mam opis "ukrywam sie przed mafia"?? ![]() Gdzie to zmienic??
|
![]() |
| Tagi |
| aqq, komunikator, miranda, tlen, wtw |
|
|