![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
KORBANK czy DIALOG
Mam Internet + IPTV po kablu z Dialogu. Zaraz kończy mi się umowa i szukam konkurencji.
![]() Znalazłem coś takiego: http://korbank.pl/?p=pakiety_full_expand&id=9&v=3 są wyraźnie tańsi Ale to radiówka.Pytanie szczególnie do wrocławian: jakie macie dzisiejsze wrażenia o KORBANK ![]() Stare wpisy w Googlach nie są budujące ![]() P.S. Z DIALOGu jestem zadowolony ale zawsze liczy się pieniądz.
|
|
|
|
#2 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O samej firmie się nie wypowiem, ale jeżeli to radiówka to warto by najpierw dwa razy się upewnić, że będzie ok. Dziś można mieć porządny radiowy internet, technologicznie jest to jak najbardziej możliwe, ale z wykonaniem bywa różnie. Dlatego jeśli to ma być internet radiowy, to firma musi być rzetelna.
|
|
|
#3 |
|
![]() |
KORABNK to nie radiowcy.
Mają spory obszar na światłowodach, a w niektórych miejscach są radiem. Na radiu TV może mieć problem, to zależy pewnie od jakości łacza, ale na światłowodzie jest ok. Moi znajomi mają Korbank - sam internet i nie narzekają. |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Czy my naprawdę żyjemy w tak chorym kraju...? | andrzejj9 | Off topic | 123 | 24.07.2015 20:56 |
| PIONEER BDR-S06XLB czy BDR-205BK? Oraz czy 3D to technolgia sprzętowa czy programowa? | BioComp | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 10 | 10.05.2011 16:43 |
| LiteON LDV 411S - czy popsuta ? | hubio | Napędy optyczne DVD | 2 | 29.11.2003 21:56 |
| Problem z nagrywaniem czy to moja wina | soften | Napędy optyczne CD | 2 | 14.09.2003 15:54 |
| Cool Edit czy WaveLab (remastering) | warzelnik | Napędy optyczne CD | 1 | 30.11.2002 18:13 |