![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#361 | |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Kłania się czytanie ze zrozumieniem. nie przesadziłeś z tym podpisem trochę ... ?
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#362 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Forumator
![]() |
no... taki dosyc długi, nie?
"kajak pneumatyczny, Sevylor Adventure, trekking, spływ Wartą, miasto widmo Pstrąże, fabryka amunicji DAG Krzystkowice, Krzywy Las, opuszczone więzienie Mrowino, fotografia, sesja ślubna, pływanie, bieganie, camper, survival - po prostu blog o głupich pomysłach Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas " Nie, żeby mi to w jakikolwiek sposób przeszkadzało, (bo nie przeszkadza) tylko sie zdziwiłem ![]()
![]() |
#364 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aa, no to zmniejszylem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogę prosić o przykładową, standardową ofertę tego typu?
![]() |
#366 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yossiemu chodzi może o systemy typu SLES albo RHEL.
Te systemy nie są bezpłatne, ale przecież nikt tak ich nie reklamuje. A jeśli chodzi o zainstalowanie w firmie zwykłego "bezpłatnego" linuksa to opłata może być świadczona za wsparcie techniczne, czyli za usługę (np instalacji) . Ale błąd Yossiego jest w tym wypadku w samym założeniu. 1. Po co prosić firmę zewnętrzną o instalację, wdrożenie i pomoc techniczną skoro nie chcemy płacić? Ostatnio zmieniany przez sobrus : 08.04.2014 o godz. 19:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Forumator
Mam problem z tym, co "artysta" chciał powiedzieć.
Cytat:
A w ofercie darmowy pingwinek (może nawet wraz z instalacją) będzie po prostu atutem składanej propozycji. Nie widzę próby oszustwa, czy żerowania na czyjejś nieświadomości. Normalna oferta, w której atuty wystawia się do przodu, a ewentualne "wady" spisuje się małym drukiem lub stara pominąć.
![]() |
![]() |
#368 |
Forumator
![]() |
http://www.agito.pl/laptop-dell-insp...content=958265
http://www.komputronik.pl/product/20...inux_6_GB.html http://www.krsystem.pl/acer_aspire_v...tem-28963.html Podać więcej?
![]() |
#369 |
Jukebox Hero
Nie trzeba, wystarczy że podasz jakie koszty z tytułu użytkowania takiego laptopa będzie ponosić nieświadomy i naiwny użytkownik.
I w jaki sposób zakup laptopa z Windows mógłby go od tego uchronić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Forumator
Jeszcze wczoraj pisałeś Sobrusowi
Cytat:
Jednym z jej składników jest zainstalowany Linux, ale przecież obok (w tych sklepach) widnieją oferty z Windowsem. Czy zatem Windows jest darmowym systemem? Czy może Linux i Windows są tylko elementami oferty? Ich koszt zatem nie ma większego znaczenia dla kupującego, którego interesuje cena całego produktu, a nie poszczególnych składników.
![]() |
![]() |
#371 |
Forumator
Linux i Aero2: captcha
Czy też przytrafił Wam się cud i aero2 na pingwinku nie "capchuje"? Właśnie to u siebie odkryłem. Ostatnim razem (chyba ze 2 tygodnie temu) prosił mnie o captchę.
![]() |
#372 |
Jukebox Hero
Nie wiem, ale pare miesięcy temu uruchomiłem Youtube na windows i ze zdziwieniem odkryłem że tam są reklamy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Czy ktoś z was mógłby napisać jak zainstalować pakiet GLIBC 2.14?
Jest potrzebny do działania Gadu-Gadu, a mam z tym problem. Używam linuxa Fedora 14 z GNOME 2.32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Jukebox Hero
Pakiet glibc to jeden z "rdzennych" pakietów w systemie.
Glibc 2.14 jest częścią Fedora 16, musisz uaktualnić system. Tym bardziej że jest już Fedora 20 z glibc 2.19. Jeżeli zechcesz uaktualnić glibc ręcznie instalujac pakiet, na 100% napotkasz na setki zależności i będziesz musiał zaktualizować pół systemu. Efekt będzie zapewne taki, jak ręczna aktualizacja Windowsa XP do Win 7 przez kopiowanie DLLi z nowszej wersji ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 04.06.2014 o godz. 08:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Guru
Data rejestracji: 06.12.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A nie lepiej jakiś odpowiednik gg pod linuchem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
linux |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
OpenSUSE 10.0 | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 49 | 30.11.2007 22:41 |
Instalacja sterowników ATI Proprietary Linux x86 Drivers v8.14.13 | mgit | Off topic | 0 | 20.07.2005 10:21 |
Mandrake Linux Cooker (2.6 Linux Kernel) | kraluk | Off topic | 0 | 09.01.2004 18:45 |
linux jest super ?? | Alinoe | Off topic | 9 | 02.12.2003 18:31 |
Ciekawostka: Monachium przechodzi na Linux | Fantomas | Off topic | 8 | 28.05.2003 20:55 |