![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
I ju***380; mamy nowego BootCamp'a kompatybilnego z Vist***261;:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=6267
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teraz czekamy, na "nawiedzonego" ktory postawi Viste na Mac`u
![]() Najprawdopodobniej system Vista, w dalszym ciagu nie bedzie dzalal poprawnie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Nie chc***281; zak***322;ada***263; drugiego tematu, wi***281;c zapytam si***281; tutaj. Ostatnio wyskoczy***322;y mi jakie***347; prostok***261;ty w OS X 10.4.8
obrazek 1 obrazek 2 nie mam poj***281;cia jak je w***322;***261;czy***322;em (bo pewnie same si***281; nie w***322;***261;czy***322;y, a raczej na pewno..) teraz proste pytanie... jak je wy***322;***261;czy***263;? EDIT: problem pierwszy rozwi***261;zany ![]() ![]() Drugie pytanie: chcia***322;bym mie***263; tak jak w Windows, pod klawiszem z "***380;" a pod x "***378;", bo w tej chwili jest na odwr***243;t, a ja si***281; zbytnio przyzwyczai***263; nie mog***281;... jest na to rada? ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 03.04.2007 o godz. 00:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
http://homepage.mac.com/heidi17/Drob...Layout_2.1.dmg
W srodku znajdziesz instalator - on zamieni literki za ciebie ![]() PS. Kupiles maka czy meczysz sie na pc z mac os x ? ![]()
![]() |
#65 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieki za pomoc REi ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Forumator
![]() |
Odswierzam temat...
![]() Kupilem sobie iMaca Core Duo.. podlaczylem swoj stary dysk pod firewire i zmusilem itunes, zeby skopiowal sobie moja muze do swojej biblioteki.. wlasnie jestem w trakcie kopiowania.. tylko czemu piosenki widac podwojnie? Gdy biore "open in finder" pokazuje mi ze owe dwie kopie znajduja sie w tym samym folderze... ma ktos pomysl ? myslalem ze owe podwojne pozycje spowodowane sa tym, ze mam podlaczony stary dysk;/ jednak pozycje nie odwoluja sie do niego;/ przepraszam za zawile pisanie ![]() ![]() pozdro;] edit: screen ponizej.. http://ws50.internetdsl.pl/Picture2.png czy to moze byc zwiazane z tym, ze w kazdym folderze mialem playlisty w formacie m3u? jezeli tak to czy jest jakis sposob zeby itunes nie bral ich pod uwage? edit2: niektore pozycje powtarzaja sie nawet 3 razy (tylko nie piszcze ze mam 3 kopie np plyty booty luv bo nie mam a itunes twierdzi ze mam...) jak sie pozbyc tych duplikatow? miejsce zajmuja ;/ please help :/ ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 02.10.2007 o godz. 01:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
ClassicGOD
![]() |
Napewno nie masz po kilka kopii utworow? Aktualizuj iTunes, wywal cala biblioteke i sprobuj przeciagac po 1 folderze na biblioteke w iT.
Pierwszy raz widze cos takiego ![]()
![]() |
#68 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
no i mam pecha, stary dysk mi siadl.. mechanicznie;/ moj maly braciszek zapoznal go z ziemia.. jedyna kopia mojej muzy to teraz biblioteka itunes... ktora zajmuje 2x wiecej przez duplikaty ![]() jest opcja show duplicates, ale nie widzi mi sie odznaczanie po jednym, szczegolnie, ze mam pare setek utworow ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
ClassicGOD
![]() |
sprobuj skonsolidowac biblioteke w menu advanced
Zapytaj na www.myapple.pl lub www.macplug.org - tam ci napewno pomoga ![]()
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 02.10.2007 o godz. 13:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najbardziej to podoba mi sie Twoje Slonce ^_^.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Forumator
![]() |
S***322;o***324;ce zaj***281;te
![]() ![]()
![]() |
|