![]() |
Ilość załączników: 1
Mnie urzeklo jak intuicyjnie sie robi teraz pdf'y.
I powiem wiecej. Nowy Word z nowymi komponentami i zapis do pdf'a w standardzie to bardzo fajna sprawa. Wstawiam se piekne schematy zrobione z nowych Wordowskich komponentow i save as pdf i juz jest cukierkowy dokumencik. Np. cos takiego takie sie wyklikuje w 2 minuty. |
A ja w***322;a***347;nie dzisiaj postawi***322;em nowy system i zainstalowa***322;em Office'a. D***322;ugo si***281; nie bawi***322;em, ale wygl***261;da ca***322;kiem przyjemnie. Excel jest z wszelkimi dodatkami, tak wi***281;c dalej uwa***380;am, ***380;e to bardzo atrakcyjna oferta.
|
Dzi***347; do mnie dotar***322; ten cud z microsoftu - na razie sobie obejrza***322;em pude***322;ko - bardzo ciekawa notka na naklejce:
"Office Home And Student 2007 Polish Poland CD Promo Origin - Ireland" :haha: |
Mo***380;na, jest nak***322;adka, ale jest p***322;atna.
|
A ja dzisiaj zdecydowałem się na zakup tego cuda za 179 PLN w MediaMarkt. Ponieważ mam w domu 3 kompy pomyślałem, że to dobry pomysł. Po zainstalowaniu pakietu przeżyłem jednak mały szok - co oni zrobili z tym programem :sciana: Wygląda to teraz okropnie, menu do których byłem przyzwyczajony od wielu lat są zupełnie pozmieniane i zasłaniają prawie 1/3 ekranu :zly:
Czy ktoś może mi udzielić informacji, czy wygląd pakietu Office 2007 można tak zmodyfikować, żeby przypominał starego, dobrego Office'a ? |
marzyciel:)
|
I tak jest za drogi > w tak ubogiej wersji powinien dla uczniów i studentów być za free :taktak:
|
Cytat:
jak ja siadam do Office to mam problemy ze znalezieniem pewnych funkcji ^_^ a co do zgodnosci - wlasnie dlatego napisalem, ze w niekorych przypadkach zakup jest uzasadniony i cena wtedy nie najgorsza :) |
kto nie chce ten sciagnie OO:) Moim zdaniem 200zl za nic to nadal drogo(do szkoly brak min accessa i kupa, tak trzeba scaigac)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zalezy od punktu widzenia czy dobry
imho, a podejscie mam raczej liberalne: - cena dobra dla osoby, ktora profesjonalnie wykorzystuje funkcje pakietu nieodtwarzalne (czytaj - niekompatybilne) w innych pakietach darmowych <edit: i pracuje tez w domu nad dokumentami z pracy> - cena jest zla a zakup irracjonalny dla osoby, ktora nie spelnia warunku powyzszego MS Office jest wrecz ubozszy w funkcje od darmowego OO pewne rzeczy sa rozwiazane inaczej a pewne sa po prostu niekompatybilne wiec jezeli szukasz czegos w domu i nie wymieniasz SKOMPLIKOWANYCH dokumentow z drugim kompem, w ktorym siedzi tylko Office, to szkoda siana ale widac jeden znaczacy ruch jak ostatnio korzytalem z Office (okolo 5 lat temu, nie liczac testow kolejnych wersji w celu sprawdzenia "postepu"), to wersja domowa kosztowala krocie - chyba ze dwa tysiaki? w kazdym razie sporo pod wplywem konkurencji darmowej widac, ze zdecydowali sie na obnizenie cen w koncu przegrywaja kolejne batalie w Komisji Europejskiej o standarydy (nawet mimo glupoty naszych wladnych - na szczescie sa inne, madrzejsze pod tym wzgledem panstwa) no i trzeba pamietac, ze ta wersja za prawie 200pln nie ma bazy danych ani PIMa deczja nalezy do klinetow - ja tylko przedstawilem wlasne zdanie |
Cytat:
|
Cytat:
podobno idzie bardzo szybko poprostu masz takich a nie innych znajomych... :D |
U mnie w miescie w Comp Arcie podaja ze sprzedaj***261; za 189z***322; :>
A tak czy inaczej to sie nie sprzedaje w ogole ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:48. |