Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.09.2006, 18:43   #151
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez rycho
Jak dobrze, że neo to przeszłość.
Jedynie SDI wspominam dobrze.
nie odzywaj się burżuju

a jak się już odezwiesz to powiedz jaki masz limit kolegożerco
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.09.2006, 21:34   #152
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Ej, ściągacze!

A może byście tak coś komuś wysłali?

Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Neostrada once again...-schowek01.jpg  
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.09.2006, 21:42   #153
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Ej, ściągacze!

A może byście tak coś komuś wysłali?

E..

I tak najbardziej podoba mi sie ostatni punkt na screenie :-).
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.09.2006, 21:51   #154
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Heh, miałem już lepiej - oni tu rozliczają miesiące niezbyt dokładnie.
Dopasowują do rozłączeń, a te mają miejsce wyłącznie wówczas, gdy sam osobiście resetuję router, czyli nieczęsto.
Zresztą - screen wyjaśni - styczeń 2006
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Neostrada once again...-schowek01.jpg  
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.09.2006, 22:20   #155
madmax2
Godzina 5-ta minut 30-ści

Data rejestracji: 06.10.2002
madmax2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
u mnie oststnio zaczął się modem sam restartować pod wingrozą rozłącza się wywala błąd "że reconect" i łączy się samoczynnie

może sagem mi zdycha i trzeba go reklamować ??
czy lepiej kupić coś wewnętrznego ?? - ale szkoda mi szmalu

U mnie jest podobnie.
A wszystko zaczęło się od jakiegoś trojana.
Pytałem w info Neo i dowiedziałem się, że tylko reinstalka OS może pomóc.
Lepiej powiedzieć:
"Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi"
Lepiej powiedzieć:
"Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami"
madmax2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2006, 06:29   #156
Ricki
Guru

Data rejestracji: 14.06.2002
Ricki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ricki
U mnie transfer na max a limit też lekko przekroczony
Ok 20:00 w panelu dopadła mnie zmora 32kb/s , a rekonekt wypadał na ok 2:00 w nocy. Liczyłem na to, że rano będzie padaka na max, ale jestem w szoku. W panelu mam nadal 32kb/s, ale real speed to 256 kb/s. Testowałem na ftp i torrencie. Czy ktoś też tak ma? Może to wpływ voip tp, bo na neostrada.info parę osób pisało kiedyś, że też im obcina na 256kb/s. Ciekawe tylko dlaczego w panelu mam mimo to 32kb/s? Mimo to i tak miło z ich strony, że ten ostatni dzień września nie spędze przed kompem czekając na wczytanie się strony
Ricki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2006, 07:59   #157
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja mam jeszcze 1h 23 minuty do rozłączenia to nie będę ryzykował
Stary 30.09.2006, 08:59   #158
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez madmax2
U mnie jest podobnie.
A wszystko zaczęło się od jakiegoś trojana.
Pytałem w info Neo i dowiedziałem się, że tylko reinstalka OS może pomóc.
przed reinstalką miałem podobnie - stawiam na modem, bo już kiedyś były podobne problemy
Stary 30.09.2006, 09:06   #159
madmax2
Godzina 5-ta minut 30-ści

Data rejestracji: 06.10.2002
madmax2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A u mnie problemy zaczęły się, jak Avast wykrył i usunął, jakiegoś trojana.
Najczęściej rozłącza się, jak używam Mozilli.
Jak finanse pozwolą kupię sobie router.
Lepiej powiedzieć:
"Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi"
Lepiej powiedzieć:
"Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami"
madmax2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.09.2006, 09:28   #160
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

no i po roz***322;***261;czeniu kiszka - czyli liczenie zacz***281;***322;o dzia***322;a***263; jak trzeba...
Stary 30.09.2006, 10:20   #161
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ed i tak sie ciesz ze dopiero ostatniego dnia miesiaca cie przylimitowali i tak ten licznik w tym miesiacu za malo naliczal bo w AutoConnect mam juz pobranych 7.04GB a na neostrada.pl widnieje 3.27GB
Stary 02.10.2006, 18:12   #162
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

na koniec podliczyli mnie na 41GB z hakiem

ca***322;kiem ich za to lubi***281;, ***380;e ostatniego dnia si***281; po***322;apali ile zassa***322;em
Stary 02.10.2006, 18:26   #163
mensir67pl
***3665;***1769;***1758;

Data rejestracji: 21.04.2004
mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
na koniec podliczyli mnie na 41GB z hakiem

całkiem ich za to lubię, że ostatniego dnia się połapali ile zassałem

na biednego nie trafilo mowa o [TP.sa] ....

chytry traci 2 razy

Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 02.10.2006 o godz. 18:51
mensir67pl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2006, 17:28   #164
aeiouy
Berserk

Data rejestracji: 02.11.2003
aeiouy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam

Około 2 dni temu podpisałem zamówienie na założenie telefonu w TPSA. Powiedzieli, że mają około 1 miesiąca na podłączenie wszystkiego, ale postarają się zrobić w 2 tygodnie. (tepsa ma u mnie za to plus ) Jeden monter powiedział mi, że był w TPSA na jakims szkoleniu i dowiedział się, że od października chcą wprowadzić promocję na neostradę - za cenę neostrady 512 dostanie się 1024. Nie wiedział dokładnie o co chodzi i nie jest pewien czy wprowadzą ją (plotka?). I teraz pytanko... Czekać do 16 października (obecna promocja kończy się 15 października!)?

Poszedłem do telepunktu i tam nic nie wiedzą lub nie chcą powiedzieć. Przedemną w kolejce stało 5 osób i 4-ry z nich kupowało neostradę. Jak wychodziłem kolejka liczyła już 6 osób. Nie chce mi się wierzyć, że chcą znów wprowadzić nową (jeszcze lepszą) promocję. Może chodzi o coś takiego jak przy migracji z 128 na 256, że trzeba było mieć 128 przez 1 rok? ... Nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się, że argumenty na plus za wprowadzeniem takiej promocji na miejscu tepsy to:
- promocja Netii (promocja studencka 640/160 za 50zł; limit 40 GB UPLOAD+DOWNLOAD)
- myśleli, że więcej ludzi podpisze umowę?
- jak zrobią taką promocje 1 Mbit za 50zł to wykończą wszystkie firmy, które zakładają internet w blokach
- Wszyscy przejdą do tepsa??
- http://www.internetstandard.pl/news/98824.html - boją się?
- Niedawno czytałem, że jakieś wysokie stanowisko obiął specjalista od sprzedaży ( nie jestem pewien czy to o tepse chodziło).

Panowie i oczywiście drogie panie to wszystko co wypisałem mnie nie przekonuje nad wprowadzeniem jeszcze lepszej promocji na neostradę. Macie jakieś pomysły na argumenty dla Tepsy?

Przekonajcie mnie żeby poczekać
Pozdrawiam
Stary 05.10.2006, 17:52   #165
Ricki
Guru

Data rejestracji: 14.06.2002
Ricki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez aeiouy
Witam

Około 2 dni temu podpisałem zamówienie na założenie telefonu w TPSA. Powiedzieli, że mają około 1 miesiąca na podłączenie wszystkiego, ale postarają się zrobić w 2 tygodnie. (tepsa ma u mnie za to plus ) Jeden monter powiedział mi, że był w TPSA na jakims szkoleniu i dowiedział się, że od października chcą wprowadzić promocję na neostradę - za cenę neostrady 512 dostanie się 1024. Nie wiedział dokładnie o co chodzi i nie jest pewien czy wprowadzą ją (plotka?). I teraz pytanko... Czekać do 16 października (obecna promocja kończy się 15 października!)?

Poszedłem do telepunktu i tam nic nie wiedzą lub nie chcą powiedzieć. Przedemną w kolejce stało 5 osób i 4-ry z nich kupowało neostradę. Jak wychodziłem kolejka liczyła już 6 osób. Nie chce mi się wierzyć, że chcą znów wprowadzić nową (jeszcze lepszą) promocję. Może chodzi o coś takiego jak przy migracji z 128 na 256, że trzeba było mieć 128 przez 1 rok? ... Nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się, że argumenty na plus za wprowadzeniem takiej promocji na miejscu tepsy to:
- promocja Netii (promocja studencka 640/160 za 50zł; limit 40 GB UPLOAD+DOWNLOAD)
- myśleli, że więcej ludzi podpisze umowę?
- jak zrobią taką promocje 1 Mbit za 50zł to wykończą wszystkie firmy, które zakładają internet w blokach
- Wszyscy przejdą do tepsa??
- http://www.internetstandard.pl/news/98824.html - boją się?
- Niedawno czytałem, że jakieś wysokie stanowisko obiął specjalista od sprzedaży ( nie jestem pewien czy to o tepse chodziło).

Panowie i oczywiście drogie panie to wszystko co wypisałem mnie nie przekonuje nad wprowadzeniem jeszcze lepszej promocji na neostradę. Macie jakieś pomysły na argumenty dla Tepsy?

Przekonajcie mnie żeby poczekać
Pozdrawiam
Jest jeszcze nowa promocja Dialogu Co do Neostrady to z plotek wiadomo, że 1Mbit będzie w cenie obecnej 512, a 2Mbit w cenie obecnej 1 Mbit naturalnie w promocji startowej. Dodatkowo klient dostanie 10 GB co miesiąc w ramach szybkiego startu w ciągu 24 godzin, ale tu jest myk, bo standardowe limity zostaną jak w opcjach niżej czyli 1 Mbit to 15 GB a 2 Mbit 25 GB + te 10 GB co i tak wyjdzie na to samo co obecnie, ale lepiej wygląda, no bo dają to za free . Obecni użytkownicy neo mają mieć zwiększone prędkości też o jedną opcję w górę, czyli 512-1Mbit i 1-2Mbit, ale limit zostanie z opcji poprzedniej czyli odpowiednio 15 i 25 GB bez bonusu . Livebox ma być za darmo w dzierżawie, ale to akurat chyba celem wyzbycia się zapasów przed wejściem na rynek następcy z wifi w standardzie n i ekranem LCD. Ile w tym prawdy dowiemy się już wkrótce.
Ricki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: