![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
W***322;a***347;nie si***281; dowiedzia***322;em, ***380;e mo***380;liwo***347;***263; sprzeda***380;y w mojej strefie numeracyjnej b***281;dzie dost***281;pna od 1 marca... czyli (***322;***261;cznie z czekaniem na instalacj***281;) wychodzi miesi***261;c bez netu co mi si***281; za bardzo nie u***347;miecha
![]() Chyba sobie jednak poczekam do ko***324;ca umowy i wtedy przejd***281; na Net24 - przez ten czas zobacz***281; i poczytam co my***347;l***261; Ci co migrowali z Neo
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No!
Wreszcie sie baran pojawil, ale nie dzwonil wczesniej na komorke do ojca, wiec zawital do mnie do domu.. Rozmowa przez domofon: - Witam, przyszedlem z umowami z netii, Pan Dariusz?, - Nie.. nie ma taty, - Nie szkodzi, podpiszesz za tate, ok?, - No dobra.. Otwieram mu drzwi i do mnie: "ale to wejde sobie do srodka, bo duzo tego i rozpakowac trzeba, dobra?", wbil mi sie do kuchni, stanal, popodpisywal swoje papiery, dal mi do podpisania w 3 miejscach, cos tam zapytal i "Dzieki, czesc" ^^. Lubie takich luznych kurierow, nie to co z "Opka" - koles >2m, lysy, myslalem, ze mi paczke na lbie rozbije ;-). Teraz sie tylko modlic zeby dotarly papiery do tepsy przed pietnastym.. pzdr. PS. Kurier z TNT - pierwszy raz takiego mialem ;-). |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wszyscy zar***243;wno Netia jak i Tepsa strasznie si***281; wlecze z papierkami ,ale po za***322;atwieniu papuerk***243;w technicy netii za***322;atwiaja sprawe w 3 do 5 dni pono***263;... edit: jesli chodzi o wypowiedzenie to dojedzie ale nie licz za bardzo na p***322;ynne przej***347;cie z neo na net24
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() No ja też przechodzę do Neti, zobaczymy jak to będzie działać . Opcja za 55 zł również przypadła mi do gustu. Dzisiaj będę wypełniał formularz i w związku z tym mam pytanie, czy jest jakaś różnica czy robię to na tej stronie, czy na oficjalnej stronie Neti ? - pewnie nie, ale wolę się zapytać.O termin 14 się nie martwię bo sam zaniosę wypowiedzenie umowy do TP, tak na wszelki wypadek. Lepiej aby mieli 2 niż żadnego. Zresztą mi i tak się kończy umowa w tym miesiącu, ale nie zgłosiłem chęci rezygnacji 30 dni na przód więc by mnie przetrzymali jeszcze z miesiąc ... Pozdrawiam
|
|
|
|
#5 | |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
AFAIK Netia nie ma swoich sprzedawców (przynajmniej dla klientów indywidualnych) i podnajmują w miarę potrzeb. A co do opcji 55PLN - ja się spodziewam, że za rok za takie pieniądze będę mógł kupić 2-3x szybsze łącze, więc wolałem dołożyć przez ten rok 108PLN i wziąłem umowę na rok.
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
U mnie tez dzisiaj zawital kurier - DHL...
dokumenty podpisane, ale tak sie spieszyl, ze nie wzial wypowiedzenia neo... Chociaz i tak sam planowalem je wyslac do TP, bo boje sie ze nie dojdzie do 15... teraz tylko czekac na odlaczenie neo i podlaczenie net24... mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku;]
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do mnie tez dzis zawital kurier i tak samo jak w wazysz przypadkach byl strasznie zsapany i sie spieszyl
Mimo ze nie jestem posiadaczem, rowniez moglem podpisac sie pod umowami...![]() Mysle ze powinni sie wyrobic... moze jest cos w stylu jak "data stepla pocztowego..."
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
moja umowa jest podobno juz u Netii
tylko zastanawiam sie czy zdarza na czas wypowiedziec moja umowe z TP ;/ zastanawiam sie czy osobiscie nie zaniesc papierka do TP ;/ hmmmmChyba nic sie nie stanie jak Tp bedzie miala 2 wypowiedzenia jednej umowy? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@adbok - nie, wtedy Ci przedluza umowe z neo ^^ ;-).
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i dodatkowo policz***261; za 3 lata wstecz
|
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja osobom, ktore przeszly do netii proponuje juz zaczac zaopatrzac sie w srodki antydepresyjne bo czeka was niespodzianka za ok 1,5 miesiaca
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Guru
Cytat:
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
![]() |
Pozyjemy zobaczymy. Na pewno nie bedzie to niemila niespodzianka bo przeciez sa juz osoby ktore maja juz net24 i sa zadowolone...
|
|
|
|
![]() |
|
|