![]() |
to, ***380;e dyskusja jest bezsensowna to fakt.
drugi fakt jest taki, ***380;e nie goni***261;c za nowo***347;ciami mo***380;na z***322;o***380;y***263; przyzwoitego peceta nawet za 1300 z***322;otych (dobra, przesadzi***322;em ale za 1900 si***281; da ;)) + monitor ju***380; od 600 z***322;otych. |
Cytat:
Dla przykładu tutaj, co można ulepszyć znacznie w iPod za DAC: http://www.redwineaudio.com/iMod.html Cytat:
Wpadek ma sporo więcej - wybuchające baterie w laptopach, samobudzące się laptopy (a są tak zrobione, że przy zamkniętej klapie robią sobie poważną krzywdę). Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
i dalej powaznie, bo ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi a zmierza w kierunku "ujajenia" adwersaza: -to sa rozne platformy, do innych zastosowan, dla zupelnie innych uzytkownikow, w calkowicie roznym przeznaczeniu To ze MacBooki czy iMaci osiagnely sukces na rynku, wynika nie z konkurencji z PC, ale wlasnie ze swoich osiagow, programow, systemu operacyjnego, zastosowan etc... Jak kupujesz PC to od razu montujesz mu to albo tamto, dokupujesz tamto albo jeszcze cos, to sie nie konczy... Z Maciem jak z samochodem wsiadasz i jedziesz (wyobrazcie sobie samochod do ktorego musisz po zakupie dokupic jeszcze 50 roznych przystawek zeby jechal). Mac jest skonczonym pelnym wyrobem, kupujesz i dzialasz. Eleganckim bo mozesz go postawic w kazdym miejscu i bedzie to dzielo sztuki (nie twierdze, ze PC nim nie moze byc, ale na ogol chowa sie go wstydliwie pod biurkoI co wazne dostajesz pelny, legalny, dobry SYSTEM OPERACYJNY z cala maso softu. A cala dyskusja O wyzszosci Mac nad PC, albo odwrotnie jest bezsensowna, to tak jakby....to wstawcie dowolny text... :) |
ale ten jest mac i ma mac osx
sam zrobi wszystko, sam! nawet tobie laske jak bedziesz smutny... |
SpeedFreaK@ piec - gorzej wygladal?! toc to sam hard core!!! ||
wszystkie imac - bez obrazy - wygladaja pedalsko ... taki blink'blink ale to nie zmienia postaci rzeczy ze wg ostatnich testow MacBook Pro z T7700 za bagatela 2500$ jest najszybszym notebook'iem pod viste :] Fastest Vista notebook is a Mac http://www.theinquirer.net/gb/inquir...a-notebook-mac |
5300 PLN i bardzo przeci***281;tne osi***261;gi, kiepski akcelerator, taki sobie monitor, trudna rozbudowa. Za tyle kasy kupuje PC z Core2Quad, mocn***261; grafik***261;, lepszym monitorem. Tylko PC b***281;dzie gorzej wygl***261;da***322;... a mo***380;e nie, kwestia gustu :D
|
za t***261; cen***281; to wam z***322;o***380;e dwa t***281;gie blaszaki z monitorami i jeszcze zarobi***281; :D
|
Cytat:
|
iCeMac :) - TY jeszcze nie masz iMaca??? :)
|
Ilość załączników: 1
"japka" są ładne ale cena zabija :(
nowy nabytek mojego kumpla japko-maniaka, to najtańsza wersja chyba za 5300zł |
REi - interesuje mnie to, gdy***380; siedz***281; obecnie w zarz***261;dzaniu jako***347;ci***261; i taki temat jest niez***322;y - nawet przyjmuj***261;c 1,2 mln sztuk i 99 wadliwych (czyli max. 'kilkadziesi***261;t'), to mamy wynik 0,008% reklamacji.
Nie do uwierzenia... :D |
Cytat:
Zarowno iPody (przynajmniej 5gen) jak i nowe Archosy uzywaja najlepszego obecnie dac dla playerow przenoscnych firmy Wolfson - nie pamietam juz modelu, sporo czasu minelo kiedy to badalem - gdzies na forum nawet o tym pisalem. Ale nie tym dyskusja - Wawelski miales przykrosci ze sprzetem Apple, masz prawo wyzywac go od szmelcow i ja to rozumie. Kris - niedawno oglaszali ze sprzedali te 1,5 czy 1,2mln iPhonow - przy czym juz wczesniej bylo wiadomo ze tylko kilkadziesiat egzemplazy z 1 serii miala problemy z ekranem. PS. Wiecie gdzie jest najwiecej kryryki Apple - na ich wlasnych forach, tylko ze tam zazwyczaj znaja konkrety :P |
A gdzie ja mam si***281; zapisa***263;, jak mam iBooka, iPoda ale te***380; kilka blaszak***243;w (maki to te***380; PC), Archosa Gmini 220 i iRivera T10?
|
Cytat:
kto tu kogo prowokuje? :) ojjj... |
Cytat:
-ci zli kozystaja z PC -ci dobrzy z Mac`ow -ci zli przegrywaja -ci dobrzy wygrywaja (nie robie sobie jaj - to statystyczny fakt, policzony przez recenzentow) W scenach powodzi/potopu/katastrofy wszystkie komputery oprocz jednego nie dzialaja, ten jedyny ostatni to na ogol Mac. I na koniec: -Mac byl pierwszy :) Pan stworzyl go 6 dnia wieczorem, a nawet pozna noca :) 7 dnia Pan rozgryzal Mac OS :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |