![]() |
Cytat:
A alternatywa w tej cenie o tych parametrach to... :czytaj: :pytanie: |
Jak chcesz ryzykowac to kupuj tego Fortrona.
Jak ci sie trafi dobra sztuka to nic jak tylko pogratulowac. Ja jednak osobiscie wolal bym wydac na najwazniejsza czesc PC z deczka wiecej ;] |
Cytat:
W najważniejszym odpowiednio do miary kosztów siedzi Chieftec 420W :taktak: :mruga: |
czyli nic specjalnego w nim nie siedzi... :P
a w tej cenie to ciezko z czyms normalnym |
Ostatnio zetknolem sie z zasilaczami QolTec - produkowane przez Huntkey'a, wygladaja solidnie, w miare ciche (prawie wszystkie modele chlodzone 120mm wolno-obrotowym wentylatorem - 19db), waza jakies 2x wiecej niz standardowy tracer. Mam aktualnie pod obserwacja takie 2 - 1 u mnie (380w) drugi u znajomego (425w) ciagnie miedzy innymi radeona x1900xtx - oba napiecia maja bardzo stabilne.
|
Cytat:
:D Cytat:
To na zlocie ustaliliście sobie coś takiego? A co na to matki, żony i kochanki? :O A to ci... :hmm: |
Cytat:
Ale nic to, jak mawiał mały rycerz. Jak jeszcze nie trafiliśmy do śmietnika, to trzeba mieć nadzieję. A tak nawiasem to szykuje się mały zlocik w Szczecinie. To niedaleko od Ciebie. Wszystko dotyczące wpisowego na GG.:D |
codegen....to sie nawet do rzucania nie nadaje bo za lekkie jest :D
|
No dobra!
Coś tam będziemy myśleć... A teraz pomyślmy przez chwilę o zasilaczach :> A może SEASONIC SS-401HT :czytaj: Dobry jest? Dobry? Kto wie? :hmm: :help: |
Cytat:
Jaki browar? edit: Już wszystko wiem. |
Cytat:
Ma dłuższe kable i jest cichszy od fortrona. Na " alternatywnym tweaku" ludziska wstępnie dyskutują o nich. Sam zastanawiam się, czy go nie zakupić. Tyle, że na dzień dobry ma mało molexów. Ja potrzebuje 6 molexów a on ma tylko 3 ... ale to każdy w podobnej cenie tak ma .... I końcówka 24pin - więc jak masz płyte z gniazdem 20 pin i nie ma po bokach miejsca na "wystające" 4 piny to musisz zaopatrzyć się w przejściówkę. P.S. A jeśli masz 2x tyle kasy to mogę polecić Chieftec 450AA |
Cytat:
Jeszcze się zastanowię, ale jak mi sprzątniesz Seasonica sprzed nosa - to co wtedy? :pytanie: :mruga: |
a może wystarczy Ci ModeCom Feel LC-B400 400W przynajmniej gwarancji jest 3X12 miesiecy :D
|
zasilacz dobry - wada jest to, ze nie ma atx 2,0
|
Cytat:
:mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:38. |