![]() |
Corsair 520 lub 620W. Bardzo przyjemne zasilacze (i bardzo cichce). Ewentualnie trochę droższy Dark Power Be Quiet - moc w zależności od potrzeb (ja mam 550W i sobie chwalę).
|
Miewam kłopoty z zatokami, więc o chrapanie u mnie łatwo. Ale jak to zsynchronizować z pracą kompa :)
|
To może tak:
1. Zacznij chrapać. :spie: 2. Po tygodniu przestań - przypuszczam, że szum wiatraków już nie będzie przeszkadzał. :D |
Chcesz to zaproponować mojej żonie? Dla mnie szum wentylatorów jest w nocy jak kołysanka i zasypiam przy tym jak niemowlę :) Moja Pani niestety nie :(
|
Cytat:
Cytat:
|
Bomba. Zwłaszcza ta diabelska cena :) Chyba mój budżet jest za krótki na takie cacko. Może inne propozycje?
|
Cen zabojcza:)666
|
|
Wentylator w moim zasilaczu zaczyna wydawać z siebie bardzo dziwne dźwięki. Ponieważ powoli myślę o zmianie blaszaka, więc jest dobry moment, żeby zacząć od zasiłki. Wstawię go póki co do starej budy, a potem się zobaczy (kasa). Co polecacie? Pierwsze kryterium to CISZA!! Drugie, żeby mi uciągnął nowe bebechy. W tej chwili jadę na 300W RUBIKON (co by to nie było)
Pozdrawiam |
Cytat:
jak go tak obejrzałem to i kondensatory napuchnięte i jakiś taki "zmęczony" cały, więc nie było co ratować ... pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
wygląda niewinnie ale dym szedł jak cholera :taktak: Załącznik 50328 pozdrawiam |
a nie łatwiej kupić nowy komputer???
:hmm: |
Cytat:
Jeśli tak jak mówisz uszkodzenie nie jest poważne (nie ma zwarcia co wskazywałoby na jakąś poważniejszą awarię ) to w pierwszej kolejności sprawdziłbym elektrolity. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:20. |