![]() |
mialem takiego dosc dlugi okres czasu i chodzil bez problemu
skladalem niedawno kompa na takiej zasilce tylko z zasilaniem 24in i ciagnal celerona 5ghz + 76gs 600/800 SLI wiec nie mow mi, ze jest slaby :) |
Cytat:
ModeComy (fsp) lubią niestety być głośnawe pod obciążeniem. Wolałbym już Seasonica lub Deltę (np. Enlight, Chieftec). P.S. demek Też miałem 2 Feele, oba były 350, jeden był super, drugi to szmelc. Feele pochodzą od różnych producentów i zależy jak trafisz. "Normalne" modeComy to w większości FSP, były też CWT - w obu przypadkach lepiej niż Feel bliżej nieznanego pochodzenia. |
Cytat:
Wlókł ledwie, a miał zapier***ać! :> Więc mówię ci, że jest słaby jak bracia Słaby... :czytaj: :mruga: |
Cytat:
|
demek
U wielu os***243;b Codegen / Tracer / .... ci***261;gnie kompa przez wiele miesi***281;cy - czy to oznacza ***380;e s***261; dobre ?? Du***380;e/Ma***322;e Fiaty, Polonezy i Syrenki te***380; trafia***322;y si***281; udane i je***378;dzi***322;y ..... |
@conti
tyle, ze zaden tracer nie pociagnie tego o czym pisze - wogole sie nie wlaczy lub spali po 10-15 sek obciazenia a tych modecomow, o ktorych mowa wiekszosc to uciagnie a mniej sztuk nie mercedesowi tez trafiaja sie kijowe sztuki ;) |
Cytat:
:mruga: |
Wszystkie posty nie na temat zostały usunięte.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie fikaj! :jupi: Chcesz dostać zasilaczem? :> :fiu: |
Cytat:
Sfajczył mi się zasilacz kiedyś. Ja to wiedziałem. Kupiłem inny. Za chyba 50zł. Zadziałał. Do momentu włączenia przeglądarki. Zgłupłem bardziej niż... Oddałem kompa do serwisu. Po dwóch tygodniach badania pamięci dostałem nowy zasilacz i jest OK. I g mnie obchodzi jak on sie nazywa.:D |
Cytat:
|
A ja tam ma zasilacz Trac 400 i wsio dzia***322;a ju***380; ponad p***243;***322; roku ;) poprzedni to by***322; Codegen ten to wytrzymywa***322; dwa trzy miechy :D i do wymiany :D
|
Cytat:
Niejako zmusza do modernizacji/wymiany kompa jak sie sfajczy. A ja ciągle nie mam pretekstu do kupna nowego i jade na starej padaczce, a tak poleciałbym biegusiem ;) Mojego, jak na złość, nic nie rusza, mimo że chodzi non stop. Wyrzucić nie mam sumienia, a sprzedać za śmieszne grosze (bo tyle jest wart) też bez sensu. |
kto***347; pisa***322; (Igloo), ***380;e przy Modecomie wybranym tak***380;e przez andrzejja pad***322; wiatrak. I co wtedy? Czy jest on wymienialny?
Planuje zakup r***243;wnie***380; tego modelu MC-350ATX. Zasilacz ma po prostu dzia***322;a***263;, nie chce ***380;adnych padni***281;tych wiatrak***243;w. Andrzejj jak sprawuje si***281; Tobie ten zasilacz? Mi Modecom Feel wczoraj pu***347;ci***322; b***261;ka :) trzeba go wymieni***263;. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:47. |