![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Problem z kompem
Boże....... tragedia......
Najpierw troche danych: celeron 2.66. 256 ram graf: radeon 9200 80gb (2 partycje fat32) płyta jakiś asrock czy cóś. Lcd i tak: Ogólnie to spoko ten komputer jest dopuki się go nie włączy bo po włączeniu to jest tragedia. Nawet NFSU nie chce na tym iśc bo wyświetla po 4 klatki na sekunde na minimalnych detalach a jak odpale emule to od momentu kliknięcia na ikonke np. winampa do momentu jego otwarcia mija bez przesady ze 30 sekund System win Xp postawiony już któryś raz z kolei. Dziwi mnie to bo ja mam w chacie podobny zestawik (p4 2,4 512ram, radeon9600xt, abit ic7) i to goni aż miło a na tamtym nie można nawet starszej gierki odpalić. I tak sie zastanawiam co jest grane z tym kompem. Komputer nowy (ma pół roku) kupiony w sklepie nie dla idiotów :-) (a jednak) Czy to może wina płyty głównej? Mi sie skończyły pomysły. HELP!!! Uprzedzam pytania: System na 100% dobrze zrobiony, są najnowsze sterowniki pobrane ze strony producenta (były i ati i omega i ciągle to samo) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|