![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Użytkowniczka
Data rejestracji: 05.02.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
Problem z ładowaniem strony w WordPressie
Dobry wieczór!
Próbowałam szukać pomocy na forum WordPressa, ale szybciej rozwiązałam problem sama zanim doczekałam się odpowiedzi (w innym niż ten temacie). Jest tu wielu informatyków. Mam nadzieję, że ktoś pomoże. Stworzyłam w WordPressie stronę biblioteki szkolnej. Niby działa. Ale dziwnie się ładuje. Na moim komputerze widzę od razu całą stronę, ale na innych otwiera się najpierw treść i panel boczny, a potem tytuł strony, artykułu, nazwa biblioteki i obrazek w nagłówku. Do pierwszych trzech elementów dopisałam własny CSS, obrazek jest duży, ale aż tak dużo nie waży. Próbowałam różnych sposobów na przyspieszenie ładowania strony, ale ładuje się wciąż tak samo, jakby dwuetapowo. Co jest powodem? To ta stronka: https://bibliotekasp2.pl/
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z płytkami RW - NIE JEST WINNY ALCOHOL! | SuMo | Napędy optyczne DVD | 27 | 10.04.2007 16:12 |
Rozwiązany Problem bluetooth HP nx6125 | aeiouy | Off topic | 0 | 26.05.2006 14:35 |
Czy ktoś ten problem wreszcie rozwiąże??? | sovi | Napędy optyczne DVD | 15 | 28.02.2006 11:27 |
Problem z nagrywarka DVD Liteon 16X 16h5s | sovi | Napędy optyczne DVD | 3 | 11.01.2006 23:41 |
Problem z filmem DVD ? | jp44 | DVD-Video | 5 | 04.01.2006 23:34 |