![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
eŁDeZet Ma(j)ster
Data rejestracji: 05.04.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
W poprzednim poście opisałem, jak wyłączyć skróty klawiaturowe ATI.
@Reetou, Fakt xD Nikt nie wpadł na to, że może po prostu ALT nie działać ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trochę mnie zdziwiło, że pojawiło się "x" w teście, czyli jakby właśnie nie działał Alt, a nie był przez coś przyblokowany... Zobaczymy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.12.2009
![]() |
Cytat:
Tam gdzie Word podkreśla mi na czerwono, tam poprawiam pisownie. Jeszcze dodatkowe pytanie. Dlaczego nie moge wejsc na watek poprzez "Nowe posty"? Nie widze go tam. Musze wchodzic z linku , ktory przychodzi mailem. Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 16.12.2009 o godz. 11:38 Powód: EDYTUJ nie gryzie. ;-p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eŁDeZet Ma(j)ster
Nie do końca zrozumiałem twój poprzedni post. Uruchom ten tester klawiatury i w momencie, w którym będziesz widziała klawiaturę na ekranie naciśnij PRAWY ALT na swojej REALNEJ klawiaturze (nie na tej na ekranie
![]()
![]() |
#20 |
Nowy na forum
![]() |
Wynik co najmniej dziwny. Jak wale raczej bardzo mocno, to zaznacza sie na wirtualnej klawiaturze i prawy alt i lewy ctrl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
eŁDeZet Ma(j)ster
To znaczy, że prawy ALT ledwo działa (bo musisz "mocno walić"
![]() ![]() Wniosek, klawisz Ci padł, jeśli to nie laptop to spróbuj podważyć go np nożem, powinien wyskoczyć i zobacz czy coś nie blokuje go. Jeśli jednak okaże się w miarę czysto ( ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez szczuru : 15.12.2009 o godz. 19:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Tak jest, fakt, trochę mylące. Ale to dobrze - oznacza, że sama klawiatura jest sprawna (program można odinstalować, żeby nie zostawiać po sobie śmieci)
Tylko to już jest dziwne: jeśli by coś w systemie blokowało kombinację Alt+X, to ten 'X' raczej nie powinien pojawić się na ekranie. Zakładam, że poprawnie korzystasz ze skrótu: trzymasz naciśnięty prawy przycisk Alt i cały czas go trzymając naciskasz klawisz X, tak? (przepraszam, musiałem zapytać ![]() Ja bym spróbował jeszcze sprawdzić te polskie znaki uruchamiając komputer w trybie awaryjnym (trzeba nacisnąć F8 przy włączaniu komputera) - jeśli tam będą, to będzie oznaczało, że coś blokuje (jakiś program), jeśli nie będzie, to przeinstalowałbym sterownik klawiatury. Sprawa powiadomień na maila - z menu "opcje związane z tą dyskusją" naciśnij 'anuluj prenumeratę tej dyskusji' |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
![]() |
Hi,hi. Jak u Ciebie tak samo, to znaczy tak byc musi.
Mysle, ze moj 12-to letni wnuk, ktory podrasowal sobie komputer na viste, w rezultacie go rozregulowal. Teraz chyba musze odpoczac, bo drugi dzien sie borykam i jestem zmeczona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Dobra, dopiero Szczuru zwrócił mi uwagę na to "bardzo mocno". Rozumiem, że normalne naciśnięcie przycisku nie powoduje reakcji w programie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
![]() |
Zderzylam sie z Reetou.
Przemysle i poprobuje to co pisal juz jutro rano. Dzis juz mi synapsy iskrza. Ten x pojawil sie gdy wybieralam z z kreseczka. Jak w wyrazie "źle".Klikam dobrze, , alt+x Z powiadomien mallowych nie zrezygnuje, bo inaczej wcale bym tu nie weszla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Jeśli chodzi o to, dlaczego nie możesz znaleźć tematu - podejrzewam, że szukasz go tam, gdzie był na początku; został on jednak przeniesiony przez Reetou do działu Różne => Komputery i znajduje się w nim pod nazwą Problem z ustawieniami klawiatury - polskie znaki.
![]() |
#27 | |
Nowy na forum
![]() |
Bardzo jesteście sympatyczni. Chyba już wszystko w porządku. Warunek - bardzo mocno naciskam alt.
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za dyche to mamy juz dobre wino
![]()
![]() |
#30 |
Nowy na forum
![]() |
Grzesiu! Tez tak myślałam, ale brałam pod uwagę dwie dychy z kawałkiem. Palec mnie boli, nie da się ukryć. Co to jest te hardcore?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Loteria wizowa do USA - pytanie o polskie znaki | eloise | Off topic | 38 | 29.11.2004 08:00 |
Polskie znaki w laptopie za pomocą ALT-a | ZiP | Off topic | 12 | 11.07.2004 23:45 |
DVD Maestro + napisy problem (zawansowany) | Qbin2001 | DVD-Video | 3 | 20.03.2004 11:32 |
ASCII i polskie znaki | Banana Coctail | Off topic | 3 | 14.12.2003 18:04 |
Nero i polskie litery w wypalanych plikach! | Sanctrum | Napędy optyczne CD | 0 | 14.01.2002 14:46 |