![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Komputer Mi się strasznie grzeje!
Witam,
Komputer mi się strasznie grzeje płyta główna i karta graficzna. Moim zdaniem to wszystko przez kartę graficzną a mianowicie jak wchodzę w jakąś grę to zaczyna skakać temperatura do powyżej 70c. Płytę wymieniłem jest dopiero co lekko śmigana oczywiście pastę termoizolacyjną nałożyłem. Nie mam pojęcia dlaczego ale ostatnia płyta mi się spaliła razem z zasilaczem poszły iskry a jak otworzyłem skrzynkę było wszystko bardzo nagrzane. Czy warto dobrze rozebrać wariator od karty graficznej? Mój sprzęt Płyta główna Gigabyte G41m-Combo Procek intel core duo E8500 3,17Ghz Karta graficzna GieForce Gts250 2Gb ram |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Zawiesza się komputer podczas pracy z napędami-kasowanie RW | CIAPEK | Napędy optyczne DVD | 9 | 10.04.2008 12:26 |
Firefox zawiesza mi komputer, jaka przyczyna? | CIAPEK | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 7 | 17.03.2008 23:07 |
Jaki telefon (umowa mi się kończy) | Posłany | Off topic | 217 | 04.06.2007 16:53 |
Nudzi mi sie | grungi | Napędy optyczne CD | 3 | 06.08.2001 18:41 |