![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aktualizacja...
Win10 Home Box 32/64 bit już czeka na instalacje nośnik USB 3.0 małe pudełeczko :-) Wraz z zakupami poszedłem za ciosem gdyż zakup MBO MSI Z270 M7 dał mi 2 gratisy tj. grę i 130zł zwrot z tytułu Promocji CashBack postanowiłem zakupić MSI GK-701 czyli Mechanical Gaming Keyboard co można powiedzieć od dawna o tym myślałem wiem wiem klawiatura za ponad 100***8364; i pisze tak samo jak ta z marketu za 20zł :-) nie jest to typowa konstrukcja MADE in R.P.C tylko produkt z Taiwanu zrobiony pod specyficzna grupę użytkowników graczy jest ciężka masywna, wydaje specyficzny stukot podczas pisania :-) standard US + klawisz funkcyjny do ustawień opcji podświetlania. Na pewno nie jest to propozycja dla każdego lecz tylko dla Entuzjastów :-) M@X smok jest :-)
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Nie do końca rozumiem przytyk ze smokiem
![]() Istotnie, odkąd mnóstwo obcuję z Chińczykami i ich kulturą jarają mnie takie rzeczy jak symbolika liczb, znaczenie kolorów (kocham złoto z czerwienią) czy smoki oznaczające pomyślnosć i szczęście. Ale klawiatury to ja wolę nieco inne i jeśli już to czekam na coś takiego: ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Games Maniac
![]() Data rejestracji: 02.07.2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co powiecie na to? xD
- Pentium i200 - Asus TX97-XE rev. 3.01 - S3 Trio 64 V+ - Voodoo Graphics - 128MB SDRAM - SoundBlaster AWE64 Gold - CompactFlash 4GB na MS-DOS - Dysk 10GB
|
|
|
#6 |
|
Games Maniac
A bo ja wiem? Naszło mnie na RetroPCta to taki zestawik sobie montuje, te całe SDRAMy nie są drogie to co najwyżej jedną kość 64MB wyjmę gdyby się MS-DOS pluł.
No chyba że coś odpowiedniejszego będzie do tego PCta?
Ostatnio zmieniany przez A youkai of love : 21.04.2017 o godz. 10:42 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Games Maniac
No wiesz? Toż to psuje ekspresje, emulator to nie to samo, nie wspominając, że DOSBox taki wspaniały nie jest.
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@M@X
Moja K800 ładniejsza - do tego z regulowanym podświetlaniem
|
|
|
#10 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nawet moja K520 jest ładniejsza od Maksiowej
|
|
|
#11 |
|
Moderator
Wy i wasze klawiatury co was naszlo , przeciez na tym badziewiu grac sie nie da po to sa wspierane natywnie kontrolery na zasadzie P&P np taki
![]()
|
|
|
#12 | |
|
Get a Mac!
Cytat:
- nie mam problemu z akceptacją odmiennych punktów widzenia póki nie atakują mojego prawa do wolności.@mgit - ja już tylko wyspowe z ultraniskim skokiem, inaczej nie potrafię ;-)
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów, lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem: Ostatnio zmieniany przez M@X : 22.04.2017 o godz. 08:14 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xboxa nie mam, ale pada x360 mam czarnego bezprzewodowego, obecnie skonfigurowany z Retropie na RPi
|
|
|
#14 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
SIEMA!
![]() Szybka akcja i szybka pomoc. Padła mi karta graficzna w kompie do montazu video. Musze szybko cos wybrac nowego bo zalezy mi na czasie. I zastanawiam sie czy nowa-nowa czy z rynku wtornego dlatego, że komp nie jest najwyzszych lotow a nie chce duzo w niego ładować bo stajemy przed granicą czy moze nie kupic wtedy nowego. Będzie trzeba to kupie. To co mi polecono w sklepie na chwile obecną: -Radeon Gigabyte RX560 Gaming OC 2GB GDDR5 128 bit - 560 zł -Palit StormX GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit 1392 mhz - 699 zł -Gigabyte GV-N105TOC-4GD GTX 150 Ti OC 4GB GDDR5 128 bit 1455 MHz - 789 zł motaż na Adobe Premiere CC. Ten Radeon jest tak nowy, że nawet nie mogę znaleźć nic o nim w googlu w kontekście premierki. Nie wiem nawet czy wspiera CUDE. Dzięki za pomoc!
|
|
|
#15 |
|
Get a Mac!
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| cpu, dyski ssd, gpu, nowy komputer, podzespoły, pomoc w wyborze sprzętu, procesor, ram, sprzęt |
|
|