![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
jak pisal Matefusz@ MozBackup rozwiaze twoje problemy
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Co mam nie odpisac? Nie wiem, to sie pytam. A wyszukiwarka na forum wywalila mi kilkadziesat rekordow, wiekszosc zupelnie od czapy, wiec zapytalem. A chodzi o to, ze plofiles w nowym MT leza w zupelnie innym miejscu (Dok&set-dane applikacji itepe, a nie uczciwie w folderze Thunderbirda ![]() Nie używam to nie wiem - proste. ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czekaj yahol, po wpisaniu thunderbird -p
powinno ci wyskoczyć takie okienko jak na rysunku, nie wyskakuje ![]()
![]() |
#19 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie, nie wyskakuje
![]() Pisze mi, z "nie odnaleziono pliku i sprawdz ble ble ble" Ale dalem rade ![]() I dziala. Jajo polega na tym, ze profiles kopiowalem ze stacjonarki, i lezaly jak nalezy w folderze Thunderbirda. Na nwej instalce na lapku, leza Dokuments-Dane aplikacji itepe, wiec w innym miejscu, zanim sie zorientowalem, minelo troche czasu i postow ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 08.12.2008 o godz. 15:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |
jak wrzucam nowy dysk chce aby mial on okreslona litre np. G, jak to zrobic? | deamon2_ | Off topic | 6 | 18.10.2001 15:57 |