![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
Zobacz rezultaty głosowania: Vista? | |||
Mam/testowałem i zostaje przy niej |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 10.17% |
"Nigdy" nie zmienie systemu na Viste |
15 | 12.71% |
Planuje przesiadke |
21 | 17.80% |
Nie mam i na chwile obecną nie chce mieć tego systemu, ale może... |
65 | 55.08% |
Nie mam własnego zdania |
5 | 4.24% |
Wszystkich głosów: 118. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Moze MS nie skopiowal z MacOS X ale napewno rozglaszane hucznie przez MS nowosci Mac mial juz w 2001r. btw. ciekawe kiedy MS skopiuje Automatora bo ponoc pracuja nad czyms podobnym ![]() Ja czekam na Leoparda i o ile Jobs nie sciemnia (a zdaza mu sie to zadko) to Vista dostanie lanie pierwsza klasa ![]() PS. Na dowod: ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
badz konsekwentny. czy Ty to nie klapales, ze osx nie da sie postawic na piecu? jak dobrze pamietam to ja wyprowadzilem Cie z tego bledu, dlatego pokory troche. skoro u Ciebie vista sypala bledami to moze lepiej wez sie za sadzenie ziemniakow czy cos w tym stylu, bo czego by nie zarzucic temu systemowi, to na pewno nie brak stabilnosci. zenujace jest rowniez to, ze jedyne co w niej widziales to jak to ujales, "graficzne udogodnienia". nie wiem nawet co rozumiec przez graficzne udogodnienia, dla mnie to jakies maslo maslane. vista to nie jest rewolucja, ale pod maska siedzi znacznie wiecej zmian niz Ci sie wydaje. ps. mial w 2001? co Ty powiesz.. nie przypominma sobie, aby osx mial np. spotlight w 2001 i niektorzy twierdza nawet, ze to apple skopiowalo idee od m$ Cytat:
![]() i co? siku juz mozna robic? ps. naucz sie prowadzic dyskusje, a nie uciszac ludzi na lewo i prawo, fanboyu, nie odpisuj rowniez jezeli nie masz nic ciekawego do napisania, w innym wypadku bedziesz meczacy |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
microsoft, microsovt windows vista, vista, windows |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
2 filmy na 1 dvd -> 2 dvd (z menu) | salamander5 | DVD-Video | 2 | 09.02.2005 10:18 |
DVD dual ( movie 6,5 GB ) ---> DVD 4.7 ( 4,3... GB) | kossa | DVD-Video | 27 | 07.02.2005 01:50 |
Problem z obrazem na TV (widac tylko kolor pulpitu) | Yakuza_PL | Napędy optyczne DVD | 3 | 02.08.2002 08:45 |
NIE moge kop. CD -> CDR (wypalony CDR ma tylko nazwę "CD") | JabzO | Napędy optyczne CD | 1 | 13.04.2002 12:44 |