![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Z grami na dos problemów też nie było, bo w takowe nie gram .... :P Co do mac to sam bym kupił, ale jakoś nie przekonuje mnie myszka z jednym przyciskiem***8230;. Wiem można podłączyć inną, ale do mac cza dojrzeć ***8230; póki co SuSe 10.2 mi styka ;) |
Co do mnie - nie jestem zainteresowany Vista i produktami MS w zadnym przypadku!
Uzywam MacOSa i to mi wystarcza w 102 przypadkach na 100 :) Co wazne - mam z komputerem legalny system! Na PC - chwilowo mam jeszcze XP, z przyczyn roznych, ale jestem na prostej i krotkiej drodze do postawienia Linuxa. Nie interesuja mnie kobylaste i zasobozerne systemy typu Vista czy jego nastepca. Po prostu przechodze do innej grupy uzytkownikow. I tu bardziej mnie interesuja systemy modulowe, skladane z modulow do potrzeb usera a nie kobyly do wszystkiego a do grania do juz nie wiem po co komputer skoro istnieja konsole. |
Cytat:
W Viscie "na pierwszy rzut oka" przelomowy widze tylko wyglad.. i wzrost wymagan ;-). |
... :hmm: rozumiem ***380;e Tw***243;j przypadek jest przedstawicielem wszystkich...
przypomnij sobie ile XP na pocz***261;tku przysparza***322; trudno***347;ci, brak sterownik***243;w, tryby zgodno***347;ci, spadek wydajnosci gier i k***322;opoty z grami DOS...najciekawszy by***322; zas problem ze skanerami... |
Wcale tak samo nie by***322;o... ja na XP przeszed***322;em jak tylko wyszed***322; ...
A do Visty si***281; jako***347; nie pale, nawet SubEdit Player bez praw administratora dzia***322;a***263; nie chce .... Vista b***281;dzie ok za jakie***347; rok, p***243;***322;tora po wyj***347;ciu SP1/SP2 wtedy te***380; cza b***281;dzie si***281; powa***380;nie nad ni***261; zastanowi***263; .... ;) |
po***380;yjemy zobaczymy, dok***322;adnie tak samo by***322;o z XP... :)
a wracaj***261;c do polityki MS mam wra***380;enie, ***380;e sami sponsoruj***261; grupy hakerskie..., przecie***380; to najlepsza reklama |
Cytat:
wszyscy nie chcą TERAZ Visty (bo po co?) ale w przyszłości... |
Cytat:
|
to by***322;o do przewidzenia, popyt na Vist***281; wzro***347;nie ;)
|
"Niemo***380;liwe" sta***322;o si***281; mo***380;liwe :D
http://kopalniawiedzy.pl/wiadomosc_2666.html |
Intel i Dell wdro***380;***261; Vist***281; dopiero po wydaniu SP1
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=6507 :szczerb: |
Cytat:
Bo optymalizacja systemu, niezawodnosc jak zawsze jest na drugim miejscu! Gawiedz lubi takie bajery, to dostaje i sie cieszy, a ze system sie do niczego nie nadaje, ale za to jaki ladny :) Co do MeII - poszly plotki, czesciowo potwierdzone, ze m4 planuje za dwa lata wydac nowy system opreacyjny. Wiec widac prawdy nieco jest. Najpewniej pojda droga Apple - testujac bete Lamparta, mam wrazenie, -moze nieco przesadzone, bo i maszyna mocna (Quad), ze to najdoskonalszy i najbardziej stabilny system operacyjny. (tylko w jakim celu dodali jezyk polski :) ) |
Cytat:
Wracajac do Visty: http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=378 |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:44. |