![]() |
Jest jakas strona na ktorej sa zamieszczone hotfixy z opisem co wnosza?
Bo aktualizacje aktualizacjami ale jak widac ... hotfixy nie sa tam uwzglednianie. UPDATE: Znalazlem cos takiego http://www.vistasp1.net/ Tyle tego wyszlo :| |
Cytat:
Cytat:
|
yahol
nie siej propagandy ! to jest tylko do dyskow sieciowych ! i to nie u kazdego zalezy jescze jaka to siec . |
Cytat:
Cytat:
I tak powstają plotki... |
Cytat:
Niestety - nie przyjdzie. A wiecie, ze fix MS do poprawiania kasowania malych plikow w Viscie - jest platny ? :) |
z vist***261; maxymalnie wytrzyma***322;em 2 tygodnie, dobry system, ale ***380;re zasoby... I nie dzia***322;a mi d***378;wi***281;k strzelania, w Fear. Czekam na wyj***347;cie nowych kart z dx10 zgodnychj, p***243;***378;niej zobacz***281; co dalej. Na razie brakuje mi cierpliwo***347;ci.
|
Dzięki @kraluk.
A czy jest już dostępna 64-bitowa wersja PL? Bo szukam, ale coś nigdzie nie widzę. |
Wiadomosc nie tylko dla zwolennikow Visty:
-z kregow zblizonych, do dobrze poinformowanych, wynika, ze MS, ma w ciagu najblizszych dwoch lat, wypuscic zupelnie nowy system operacyjny Bedzie on oparty o zalozenia wykorzystywane juz w systemach Apple, tzn. bez klasycznego BIOSu sterujacego plyta glowna. Itepe, itede.... |
MS ma na pocz***261;tku kwietnia udost***281;pni***263; oficjaln***261; wersj***281; testow***261; Visty - kt***243;rego dok***322;adnie kwietnia, to nie pami***281;tam.
W tym momencie, pozostaje tylko ***347;ci***261;gni***281;cie systemu np. z p2p, czyli ***378;r***243;de***322; nie zwi***261;zanych z MS. Mo***380;esz te***380; spr***243;bowa***263; Visty 'przez Internet': http://www.windowsvistatestdrive.com/ A je***347;li chodzi o klucz, to nie trzeba numerku wpisywa***263; podczas instalacji - masz par***281; dni na wpisanie key'a i aktywacj***281; systemu. |
Jest w tej chwili możliwość jakiegoś potestowania?
Trial albo coś? Czy trzeba by ciągnąć z p2p? I czy w trakcie instalacji TRZEBA wpisywać klucz? |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja :szczerb: i nic mi nie jest :taktak:
a je***347;li chodzi o dyskusj***281; o mac***243;wkach to jedni kupuj***261; Citroena Berlingo, bo jest du***380;y i praktyczny a inni Smarta, bo jest ma***322;y i bajerancki. |
Cytat:
|
Każdy system będzie tak samo zły jak użytkownik, który ignoruje zabezpieczenie systemu, nie dba o system, nie ważne czy będzie to vista czy mac, czy linux, wszystko zależy od usera, który zazwyczaj siedzi na koncie admina i narzeka.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:33. |